burek66 je napisal/-a:Verjetno ne moreš naredit enake konfiguracije med VW in Škodo, ker jo proizvajalci ne želijo.
V Škodi "zanalašč" manjkajo nekatere malenkosti, ki so pri VW in so zelo uporabne.
burek66 je napisal/-a:burek66 je napisal/-a:Verjetno ne moreš naredit enake konfiguracije med VW in Škodo, ker jo proizvajalci ne želijo.
V Škodi "zanalašč" manjkajo nekatere malenkosti, ki so pri VW in so zelo uporabne.
VW ima osvetljena ogledalca v senčnikih, škoda nima
VW ima osvetljena gumba na stropu za vklop lučk za kabino - škoda nima
VW ima amortizer za dvig haube, škoda nima
VW TRoc ima luknjo za smuči, škoda kamiq nima
VW golf ima povprečne driverje - nizko in srednjetonec (zvočnik) v vratih in nekaj izolacije, škoda octavija ima podn od zvočnila....
Imamo trenutno doma golfa, octavijo in manj kot leto starega kamiqa, imel nekaj vw-jev in škod pred tem
emozul je napisal/-a:Sam imam octavio, vendar imam osvetljena ogledalca, osvetljen gumb na stropu in amortizer za dvig havbe.
Je pa res, da imam RS.
Originalen zvok je res pod nivojem, zato sem sam izbral canton, ki je mnogo boljši pa še vedno ni to kar bi hotel glede na doplačilo.
Sam sem imel prejšnjo RS-ko, pa imam občutek, da je izdelava novejše slabša.
Kot celota sem mi zdi kar solidno, bolj me moti kaj je pod havbo (2.0TDI) in njegove hibe.
Verjetno je to moj zadnji TDI, drugič raje 2.0 TSI, ki vsaj kar slišim, nima toliko napak.
Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 13 gostov