Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

viun
Nov uporabnik

KAJ MENITE O AVTO JARCU

Napisal/-a viun So nov 23, 2002 4:57 pm

Kaj menite o avto jarcu in njihovem servisu?

Polde
Nov uporabnik

Re: KAJ MENITE O AVTO JARCU

Napisal/-a Polde So nov 30, 2002 8:32 am

men je kul

Uporabniški avatar
Need_Power
Stalni uporabnik

Kraj: Lenart

Napisal/-a Need_Power To dec 24, 2002 11:45 pm

Glede servisa ne vem kak je, vem pa da me je hoto kr lepo napizdit, ko sem šel spraševat za chip tuning za golfa V. Mi je nekaj našteval tam 3 dni, kak je komplicirano pa to, pa da nujno morn dat športno odmično gred, pa take klobase...pol pa sem reko naj mi pove ceno, pa je reko minimalno 300 Ksit ---------> sem se kr hitro pobral it njihovega salona. Mogoče pa so me samo sprobavali, če sem dovolj nor, da bi dal 300 jurjev za slabih 25 KM :))
Drugače pa so pomoje kr dobri mehaniki.

ajde
Slika

Uporabniški avatar
Need_Power
Stalni uporabnik

Napisal/-a Need_Power To dec 24, 2002 11:48 pm

neke sem narobe napisal...hoto sem rečt za golfa IV :))
Slika

---
Novinec

Napisal/-a --- Če dec 26, 2002 11:54 am

ej :) lepo so te napizdli. jaz namrec delam tam pa vem kaki so :)
drugace mehaniki so ql. eni prodajalci tui keri pa suxajo pa neom povedo :P samo po mojem o cipih noben nima pojma :)

lp

Uporabniški avatar
dobek
Mojster foruma

Kraj: MarburgAnDerDrau

Napisal/-a dobek Če dec 26, 2002 2:59 pm

kaj vem...direktno s serviserji nisem mel kontakta, mi je pa ostalo dobro v spomniu, ko mi je na sprejemu/predaji tip rekel, da mam sredinski pisker skoraj sesut, brnela pa je kolektorska dihtunga... (cena materiala 35k za pisker, za dihtungo pa 2,5k)

ampak glede na to, da sem bil takrat prvic tam, pa se ne vejo kako znam srajat po servisu, ce kaj ne stima, jim naj bo ;) gre avto na naslednji servis verjetno spet tja :D
SlikaSlika
Ce v svojih postih slucajno koga uzalim - prisezem, da je bilo nalasc!

Uporabniški avatar
Need_Power
Stalni uporabnik

Napisal/-a Need_Power Če dec 26, 2002 5:24 pm

Permanent: Baje imate enega mehanika tak, ki bi vse nekaj navijal, tuniral, itd itd...kolegu je reko da polota 1.4 60 KM spravi na 75 do 80 KM pa slabih 100 čukov.....zato sem tut šel vprašat tja. Samo ima on tam neke poznane tut baje, pa v zadnjem letu pa pol so 3 avte tam kupli...tak da je verjetno to kaj pripomoglo k podajanjem informacij. Če pa ti kaj veš o chip tuningu za golfa IV 1.4 16V pa ti bom več kot hvaležen.

Ajde
Slika

Uporabniški avatar
kobreti
Uporabnik

Kraj: MB

Napisal/-a kobreti Če feb 06, 2003 3:37 pm

Sam sem mel zelo slabe izkušnje pri Avto Jarcu ,tako kot moj prijatelj. Dobesedno napizdujejo ,in pustijo srednješolce ,ki so na praksi "šraufat". Z eno besedo KATASTROFA!!!!

Uporabniški avatar
matcho
Uporabnik

Napisal/-a matcho Če feb 06, 2003 4:05 pm

Jarc je znan po tem da si cene za nekatere dele nabije gor tudi do 80 %! Po mojih informacijah ki jih imam vem da so tudi plače avtomehanikov nizke!
Servis sicer delam tam (ampka samo menjavo ojla in takih podobnih stvareh > zaradi štempla), vedno pa prinesem ojle, filtre in kar je pač treba sam.
Za primerjavo: 1L olja TXT Castrol pride v avtotrgovini 2000 SIT, pri jarcu 3000 sit (za 1 liter se glih ne pozna, samo pri petih litrih pa je že kar nekaj)!
Slika

---
Novinec

Napisal/-a --- Če feb 06, 2003 7:57 pm

need_power : a lahko poves keri mehanik naj bi to bil? pa od kod ti ta informacija?

kobreti: vsi ki so na praksi vejo kaj delajo in dobro naredijo. ce nebi vredi naredli nebi delali samostojno. tudi v primeru ko vajenec popolnoma sam naredi vse majster potem se vse pregleda. vsa vozila grejo tudi na testno voznjo....nima kaj bit narobe ce vajenec "sraufa"

matcho: za tiste ki vozijo avte vredne nad 6 milionov jim je vseeno al dajo za olje 5000sit al 7000sit. tistim ki se jim pa to pozna pa itaq sabo nosijo material...

Uporabniški avatar
matcho
Uporabnik

Re: Re: KAJ MENITE O AVTO JARCU

Napisal/-a matcho Če feb 06, 2003 9:54 pm

Permanent pravi:
matcho: za tiste ki vozijo avte vredne nad 6 milionov jim je vseeno al dajo za olje 5000sit al 7000sit. tistim ki se jim pa to pozna pa itaq sabo nosijo material...

To imaš tudi prav ja! Samo koliko jaz vem vsak samo jamra ko mora it na servis. Dobro zdaj oni glih ne, ki imajo gnara toliko da nevejo kam z njim! Ziher pa ni prijetno ko te čaka naslednji servis in te stane najmanj 30.000 sit!

[Sporočilo uredil/a matcho na dan 06.02.2003 ob 21:56 GMT]
Slika

Uporabniški avatar
matcho
Uporabnik

Napisal/-a matcho Če feb 06, 2003 10:03 pm

Permanent kdo pa te si ti oz. kakšen avto voziš? To pa vprašam zato ker poznam skoraj vse mehanike tam, če ne osebno pa vsaj na videz - to ziher!
Slika

---
Novinec

Napisal/-a --- Pe feb 07, 2003 12:31 pm

matcho: ne vozim nobemega avta(vsaj pocesti ne ;) ) ker sem se premali. pri jarcu sem bil pa vajenec in sem z prakso ze zakljucil.

Uporabniški avatar
Need_Power
Stalni uporabnik

Re: Re: KAJ MENITE O AVTO JARCU

Napisal/-a Need_Power Pe feb 14, 2003 10:33 am

Permanent pravi:
need_power : a lahko poves keri mehanik naj bi to bil? pa od kod ti ta informacija?

Nevem keri mehanik je bil to. Vem pa samo, da je kolega pred dobrim letom pri njih kupil polota 1.4 60 KM pa mu je mehanik tam reko, da če hoče mu naredi chip tuning na 80 KM pa slabih 100 čukov. Kolega pa pač ni hotel, ker nima avta za divjanje ampak se lepo normalno vozi.
Moram it s kolegom enkrat tja....da ga poiščema (tega mehanika), če pa ti veš keri bi lahko bil, pa bom za vsak info hvaležen.

TNX

Ajde
Slika

---
Novinec

Napisal/-a --- Pe feb 14, 2003 4:39 pm

nevem keri bi lahko bil :) noben ni tak zgovoren :) mogoce je bil kaki na sprejemu. chip tuning v tako vozilo se ne splaca ker pol dlih tak negre nevem kak.

Uporabniški avatar
*bojci*
Novinec

Kraj: Maribor

Napisal/-a *bojci* To mar 04, 2003 2:53 pm

Pri jarcu sem predlani kupil zimske gume in tudi premontirali so mi jih takoj, ker pač nisem mel časa čakat na vrsto. Kapo dol!

Uporabniški avatar
bambi
Novinec

Napisal/-a bambi Če apr 24, 2003 1:27 pm

ne vem kaj naj recem...
jaz imam s servisem pri Jarcu tako zelo slabe izkusnje, da priporocam vsakemu, ki ima svoj avto vsaj malo rad, naj ga ne pelje tja na servis.

Mogoce so se v zadnjih 3 letih kaj izboljsali. :roll:
ne vem no, jaz ne grem vec blizu...
Slika

Uporabniški avatar
kobreti
Uporabnik

Kraj: MB

Napisal/-a kobreti Če apr 24, 2003 3:05 pm

Jaz še vedno trdim ,da so ena sama katastrofa....pa čeprav dobro poznaš ljudi tam ,te vseeno zaj.....!!!

Pa ne samo mene poznam kr nekaj hudih primerov!!
:!:

Uporabniški avatar
bambi
Novinec

Napisal/-a bambi Če apr 24, 2003 3:08 pm

Mislim, da je Porshe v Kosakih boljsi.
vsaj bil je,no.
pa se nadomestno vozilo so dali na razpolago :) , kar pa pri Jarcu ni bilo mozno.
Aja, je bilo mozno , ampak samo proti placilu :P
Slika

ToniTic
Novinec

Kraj: Maribor

Napisal/-a ToniTic To maj 27, 2003 6:51 pm

Jaz sem se šel k Jarcu pred kratkim zanimat za nakup novega golfa. Prisel sem noter 40 minut pred koncem njihovega del. časa. Edini prodajalec je imel stranko in sem čakal kake pol ure, da sta končala. Slučajno sem preslišal, da sta se zmenla, da gresta zdaj še na pijačo. Namenila sta se proti izhodu, prodajalec pa se je obrnil proti meni in mi rekel, če koga čakam ali kaj. (pa itak ni blo nobenega drugega tam) Rekel sem mu, da sem prišel kupit avto. Nervozno je gledal na uro in me vprašal kakšen avto. Povedal sem mu, potem je skočil nazaj do svoje mize, ki jo je prej lepo pospravil, kot da mene ni tam in mi prinesel kopijo cenika in prospekt. S kulico je obkrožil tel. številko in mi rekel, da naj v miru preštudiram vse skupaj, potem pa ga naj pokličem. Rekel sem mu, da sem se že odločil in da me zanimajo kredit in lizing. Postal je še bolj nervozen, nakar sem mu rekel, da če mi nima časa prodat avta, ga bom pač šel kupit kam drugam.
To je moja izkušnja z AVTO JARC.
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 10 gostov