Jaz tut raje corso, mam pozitivne izkušnje, drugač pa če si lahk privoščiš svetujem 1.3 cdti, sam ta motor je za porabo in ne za dirkat. Drugače redni servisi so na eno leto ali 30k kilometrov bencinar oz. 50k kilometrov dizel, tak se vsaj men zdi.
Nixxon je napisal/-a:Mes tema dvema: Clio.
Samo jest bi pa še o Yarisu premislu, tud če je malenkost dražji se na daljši rok (beri: popravila) splača.
alesi je napisal/-a:Jaz sem za cliota,ker bos letno naredil priblizno 40000km,in ga bos brez problemov vozil 4 leta,pri oplu se pa pojavljajo problemi ko prides cez 100000km,tko da premisli.
cliota dobis 1.5dci 80km s dinamik opremo za 2.550.000 SIT s zdejsnimi popusti.
Lako pa pocakas en mesec ali pa se manj ko bo revoz dal ven spet akcijo Extrema, ko bos zraven dobil se lita platisca.
lp alesi
ant je napisal/-a:Sej vem da je Yaris kul avto pa da se najmanj kvari , sam kaj ko nima nč placa zadej za sedet. Namreč moja mat se vozi približno 80km v eno stran, v avtu pa so štirje(služba). Tok da se mi zdi Yaris za takšno vožnjo malce premajhen, mar ne???
Zdej je lih ful ugodna ponudba za corso v bistu ima vse razen abs in je 2.150.000.
Kr ugodno
Njoko je napisal/-a:Več kot jasno je, da nisi nikoli sedel odzadaj v Yarisu.![]()
Placa na zadnji klopi ima najmanj toliko kot Corsa ali Clio, le prtljažnik je takrat nekoliko manjši. Zadnja klop pri Yarisu se namreč pomika naprej/nazaj za kakih 15 cm.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov