Končno sem se naročil in šel širiti blatnik. Čas prihoda: 8:00 zjutraj. Šef (un z brki in brado - vsaj mislim, da je šef) mi lepo razjasni, da bo končano, do 12:00 oz 13:00. Prav. lepo mu naročim, da naj mi zadaj polikajo rob in ga po potrebi razširijo. Ker barva na robu poči je dobro imeti originalno barvo sabo. Nato se odpravimo v Kranj v Techno Racing (kupil Peugeot SPORT nalepko

Odidemo še na eno kavo. Ko smo prišli nazaj je že lepo širil z tistim valjem (če je kdo gledal Tunning TV zadnjič na DSFu točno ve o čem govorim). Drugi delavec pa je sproti barval rob. Do 12:00 je bilo že vse konec. Zadaj mi je širil le za 11mm spredaj pa kar nekaj več. Žal je na levi strani malo čudno zavihano, ker je bil avto karamboliran in je bil pleh malo čuden - se ni dal lepo širiti). Na desni pa izgleda kot original. Končal je, do 12:00 ker smo morali še počakati, da se barva posuši (preklet dež!

Zaključek:
Fazer naredi delo res super. Pokličeš, se naročiš in prideš. Meni je blatnike čisto solidno zavihal in to brez kladiva (sem bil lahko brez problema zraven in me ni podil stran). Blatnik sedaj praktično ne drgne več (sem dal dva krepka moža zadaj in mi je drgnilo res le ko sem volan zamotal in na polno speljal ampak to je že extrem). Skratka priporočam. Aja pa ko naberem denar se bom vrnil. Mi je v praksi pokazal kako bi izgledal moj avto z strešnim spojlerjem. I'll be back.