sonic je napisal/-a:ha, v bistvu 4x4 pogona SPLOH ne rabim, se vozim po mestu pa malo po avtocesti. ampak ko kupuješ rabljene je pač tko - ima kar ima. drugače mi je avto všeč ker izgleda lepo (in je ohranjen), pa vso opremo ima (kljub klimi ima tudi šibedah, kar je moj mali fetiš :P ), pa 125 KM se mi zdi fino (čeprav bi zame bilo 100KM verjetno že dovolj).
torej je vprašanje glede 4-motion bolj to, ali bi bilo bolje tega NE imeti ali je vseeno.
a cena se ti zdi ugodna, praviš? (se ne spoznam toliko).
sonic je napisal/-a:Hm pa še nekaj - doma sem našel ene stare reklamne prospekte od VW (iz leta 2000) in sem hotel pogledati tovarniške podatke za 1.8 4motion.
Vendar je bil 4motion omenjen samo pri veliko močnejšem motorju (2 litra ali celo več, ne vem če ni bil celo 6valjnik), pa tudi pri "navadnem" 1.8-litrašu je pisalo da ima 150KM (ta avto v oglasu pa naj bi imel 125KM). Hm to mi je malo čudno.
Sicer me sploh ne moti da ima 25KM manj (150 KM bi mi bilo skoraj preveč) ampak nenavadno se mi zdi da so podatki drugačni.
Bi znal kakšen poznavalec golfov to razložiti? (avto je letnik 99, prospekt pa iz l.2000)
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 17 gostov