Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

maniaxxx

avtocenter špan

Napisal/-a maniaxxx To apr 06, 2004 7:26 pm

ne vem kasne izkusnje imate z Špan centrom ampak js sem danes skoraj dobil živčni zlom, ko sem nakupoval gume.."pozabili" so jih centrirati..zanimivo je ko na avtocesti pri 140 zacne volan tresti:))..ne vem kaksen odnos je to do strank ki sluajno pac nimajo mercedesa al kaj podobnega ampak "samo" hyundaia

maky
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana

Re: avtocenter špan

Napisal/-a maky To apr 06, 2004 7:32 pm

maniaxxx je napisal/-a:ne vem kasne izkusnje imate z Špan centrom ampak js sem danes skoraj dobil živčni zlom, ko sem nakupoval gume.."pozabili" so jih centrirati..zanimivo je ko na avtocesti pri 140 zacne volan tresti:))..ne vem kaksen odnos je to do strank ki sluajno pac nimajo mercedesa al kaj podobnega ampak "samo" hyundaia

glede menjave gum pa to je vse kul ker skoraj vedno stojim zravn avta... sem pač mal tečen glede takih stvari...

glede kupovanja gum pa felten pa... so mi tupili da ne obstaja taka feltna kot jo imam sedaj gor z takim razmakom med vijaki.... jah prov bomo pa drugje vzeli...
SlikaSlika

jr
Nov uporabnik

Napisal/-a jr To apr 06, 2004 7:35 pm

Se zgodi,meni so pri Frankicu pozabli zasraufat obe prvi felni pa sem plesal ko baletka
po cesti.Bistvo nikoli vec ne grem k temu vulkanizeru!

Uporabniški avatar
Sportivo
Poznavalec foruma

Kraj: Cerkno

Napisal/-a Sportivo To apr 06, 2004 7:42 pm

Sicer neumesno, ampak nam so pri avtohiši medved (se mi zdi da so chrislerje v mariboru prodajal, pa proton) sploh pozabl eno kolo prišraufat in pol je v križišču šlo sam v drugo stran kot pa avto,...

Uporabniški avatar
dejan84
Poznavalec foruma

Kraj: Cesta moj duma

Napisal/-a dejan84 To apr 06, 2004 7:42 pm

Jah, sej tud drugje niso dost boljši. Jst sm peljal pred začetkom letne sezone (3 tedne nazaj) preverit in po potrebi centrirat letne gume k so na litkah.
No, se peljem zadnč po avtocesti in mi pri 180 začne tako trest, da je kar armaturka 5cm gor pa dol skakala. Kakšn STRAH!!!!!! Sm mislu da mi je gumo usekal, sam pol k sm mal spustu, se je normaln naprej peljal. Mislm,ej!!!! :evil:
Zakaj vozniki hond v dežju vozijo tako hitro? Ker bežijo pred rjo :D

Uporabniški avatar
Serđo™
Poznavalec foruma

Napisal/-a Serđo™ To apr 06, 2004 7:48 pm

dejan84 je napisal/-a:No, se peljem zadnč po avtocesti in mi pri 180 začne tako trest, da je kar armaturka 5cm gor pa dol skakala. Kakšn STRAH!!!!!! Sm mislu da mi je gumo usekal, sam pol k sm mal spustu, se je normaln naprej peljal. Mislm,ej!!!! :evil:

eh..

nc sekirat, fiat pac :lol:

lol, sam resno, ce furas nad 170 z necentriranimi gumami na bravotu ne vidis kaj pise na radiu od skakanja armature :lol: preizkuseno lani k sm ga 200 gonil :lol:

Uporabniški avatar
eXtreme
Stalni uporabnik

Kraj: Kranj

Napisal/-a eXtreme To apr 06, 2004 7:54 pm

seveda se lahko take stvari dogajajo, sploh ce je v delavnici vec delavcev, centrirk, in se kaj hitro lahko zgodi da eden menja gume, drugi pa jih pograbi in zacne sraufat na auto, brez da bi jih prej se scentriral.

Uporabniški avatar
Foto Jovo
Stalni uporabnik

Kraj: ljubljana

Napisal/-a Foto Jovo To apr 06, 2004 7:58 pm

jst pa hvala bogu ni trebam skrbet glede tega! Sm dogoovrjen z enim šefom da lahko sam centriram in premontiram! Ziht je zihr in sigurn bom bl natančn naredu kot eden k se mu j*be glede mojih feltn in gum! Res da eni hitr nardijo ampak zarad tega tud površn! Niso pa vsi taki!

Uporabniški avatar
Civic 4.th
Novinec

Napisal/-a Civic 4.th To apr 06, 2004 8:00 pm

Špan je za en k***c, sem bil na tehničnem, pa sem imel na desni strani strgano manšeto, model sploh ni nič vidu. Drug dan pa sem šel k mehankarju menjat manšeto in ta je ugotovil, da je bil zglob že tok načet in da je samo še vprašanje časa pa bi se mi vse skup polomil :evil: :evil: :evil: jst se sprašujem kva sploh so uni na tehničnem po izobrazbi, ker pojma nimajo zakaj se gre :x :x :x ŠPAN me na vidi več :evil: :evil: :evil:

lp :wink:
HONDA accord 2.0 VTEC

vinci
Novinec

Napisal/-a vinci Sr apr 07, 2004 7:17 am

Povejte pri kateremu vulkanizerju pa dobro delajo.

Sedicivalvole
Novinec

Kraj: Domžale

Napisal/-a Sedicivalvole Sr apr 07, 2004 9:21 am

Recimo pri Sitarju so nam še vse v redu zrihtal, ni pa poceni. Gume ima ponavadi drazje, storitve se mi pa tudi ne zdijo poceni :roll:
Dušan Pestator (nekje v Šentidu se mi zdi) je pa menda res 100% zanesljiv. Fotr je šel enkrat scentrirat gume, pa se je model menda prav posvetil, in mu zrhtal celo tako, da se je videlo čimmanj svinca (5 krake litke)...Pa poceni!
Slika

robcon
Nov uporabnik

Napisal/-a robcon Sr apr 07, 2004 9:29 am

[quote="vinci"]Povejte pri kateremu vulkanizerju pa dobro delajo.[/quote]

Vulkanizerstvo Stane Kadunc-Grosuplje :wink:

Uporabniški avatar
Tweety
Novinec

Kraj: Ivančna gorica

Napisal/-a Tweety Sr apr 07, 2004 9:49 am

Se strinjam... Pri Kaduncu na Perovem sem že par let stalna stranka.
:bow .

Uporabniški avatar
NoName
Stalni uporabnik

Napisal/-a NoName Sr apr 07, 2004 10:37 am

js sm biu par tednov nazaj prvic pr spanu... pac je blo nujno.. ko sm kupu avto tam pr vrhniki sm mogu obvezno gume menjat... zimske z ene 2mm profila... in span mi je bil ob poti.. videt je da so zadevo dokaj uredu speljal kr pr 210 po stevcu je volan mirn... pa tud zanasa me nikamor. ocitno sm js en izmed tistih redkih srecnezev k pri spanu lepo pridejo skoz... aja.. vem da span nudi 10% gotovinski popust ker sem ga tud sam koristil... je pa zanimivo... vceraj al predvcerisnem sm poslal maile spanu in sitarju glede nakupa alufeltn... pr sitarju se je mozakar res potrudil... poglej oba maila...
Klik!
I can see dumb people...They're all around us... Look, they're even on this forum!

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu Sr apr 07, 2004 10:45 am

Nekateri se potrudijo za stranke in jim to potem prinaša denar, pa tudi če so 5% dražji od vseh ostalih bo zadovoljna stranka vedno hodila tja.
Tko se dela če imaš firmo in hočeš ohraniti dobro ime.
Old subarus never die, they just get faster!

maniaxxx

re

Napisal/-a maniaxxx Sr apr 07, 2004 7:17 pm

vulkanizerstvo Kristanc na Britofu pri Kranju, ful ugodne cene in vse zrihtajo sam ucer ni mel glih na zalogi gum pa sem sel k španu..nikoli več!

Uporabniški avatar
daewoo_rugby
Uporabnik

Napisal/-a daewoo_rugby To apr 13, 2004 11:16 am

no pr španu, dela en, ki hodmo v isti fitnes, pa se mi zdi, da je uredu.(je kolegu menju b.p.) Drgač pa jst sm do zdj menju pr blisku (BHS) v Štepanji vasi, pa je bil uredu, drgač je mal drag, sam pr gumah se ne pozna.

lpb :D

Golden eye
Stalni uporabnik

Kraj: Notranjska

Napisal/-a Golden eye Ne jul 04, 2004 2:29 pm

sem bil zadnjič pr španu, so mi nove gume pa litke gor dal pa še optiko... Sem bil zdraven in sem gledu. So nardil kr vredu in hitr (kakšno urco je vse skupi trajal). :)

Uporabniški avatar
MGsax
Mojster foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a MGsax Ne jul 04, 2004 5:59 pm

eh glede špana sem mel glede feln debato enrat za ene felne pa jetip bil tako zdolgočasen, pa tako dalje kot da so bogovi, pa še nekateri nimajo dobih izkušenj z njimi.

na žalost so uvoznik za O.Z.
SlikaSlika
če te zanima powerlifting ali strongman tekme klikni -
Stran za najmočnejše

Uporabniški avatar
lublancan
Poznavalec foruma

Napisal/-a lublancan Ne jul 04, 2004 6:06 pm

spomlad sm biu pr sitarju in nabavu feltne + gume
ogromn nas je blo tko da sm čaku kšno urco pa pou in k pridem na dvigau je meu že use prštiman, lepo sam kolesa dol, druga gor, use lepo zapakiral dal u prtlažnik, sam še plačat je blo treba, res hitr narjen
edin kar me je motil je to da je pozabu eno gumo spustit in je bla na 2,5 bara napumpana kar se je na legi kr dobr poznal...
drgač so pa hitri pa dobr nardijo, sam valda da morš zravn stat ne pa takrat it na kofe
edin une prodajalce majo čudne, ker se je komplet feltn in gum u enmu dnevu podražu za več k 10 000 SIT, sam smo tud to pol rešil tko da sm dubu še po nižji ceni
podpis
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Gricko, IcEm4n, tomzzi in 9 gostov