Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

Uporabniški avatar
soso
Uporabnik

Kraj: maribor

TOP AVTO -HOČE da mu jeb... ma..

Napisal/-a soso Ne apr 11, 2004 10:41 am

Pred enim tednom iščem sklopko za moj avto in zvem za to trgovino TOP AVTO v Hočah pri MAriboru. Slisal sem da majo tam kr poceni stvari in da vedno dajo neki popust pa grem tja in res dobim sklopko za 17000 + popust tak da me je prisla na 15500( zelo poceni)! Z mehanikom vceraj vceraj lepo narazem vtrgama vse in kr se nima cele zaprte garaze naju je malo zazeblo in se odloci da bo danes nadaljeval. Zjutraj jaz cel vesel se odpravim k njemu da hitro zrihtama in se bom ze vozil danes pa me na poti k njemu poklice in poveda da kos in potisni lezaj nista prava! Pic.. mate.. zaklejem pol pa se spomnim da mi je prodajalec ko sem ga vprasal da ce slucajno ni prava sklopka kaj nardit pa je rekel mi smo itak tu doma pa pridi kdaj hoces in ce bomo doma rade volje pomagamo. Seveda jaz hitro k njemu pa ga glih vzunaj na dvoruscu dobim povem v cem je problem in pazi to!! On meni rece da danes je praznik da on ne more tega pred torkom zamenjat pa mu recem da mehanik ma celi avt v kosih on pa kaj to njega briga da naj prosim grem kaj sploh tam iscem in mu tezim. HALOOOOOOOO. Tako nesramnega obnasanja pa se ne!!! + tega pa se sem se slucajno na njegovo alfo z roko naslonil 75- ko staro pa me je nadrl ko pesa kaj se naslanjam na avto. MISLIM EJ! Ce se vam je dalo brat povejte kaj si mislite o tem?

Tak da ce kupujete tam malo previdnosti prosim mene vec tam ne vidijo razen v torek ko grem po denar!!! LP
AH NI NAM LAHKO!

Uporabniški avatar
ice
Administrator a.com

Kraj: Gorenjska

Napisal/-a ice Ne apr 11, 2004 10:47 am

Alfa 75? A ma odpad tudi doma? :-P
IceBreakr
Ustanovitelj portala/foruma Avtomobilizem.com

Uporabniški avatar
Asterix
Uporabnik

Napisal/-a Asterix Ne apr 11, 2004 10:51 am

ne vem. tam sem kupil roke in stabilizatorja pa je bil poceni in prijazen. no, sicer sta bla 2 v trgovini tak da ne vem, ceje bil isti...
Kadim Lord, vozim Ford, v Avstriji mešam mord.

darwin
Uporabnik

Re: TOP AVTO -HOČE da mu jeb... ma..

Napisal/-a darwin Ne apr 11, 2004 11:13 am

Ok, sej je reku, da prid kadar hočeš, ampak jst bi na njegovmu mestu prčakvov, da ma folk vsaj mal zdrave pameti.
V nedelo, na veliko noč, vletiš h njemu in hočš zamenat sklopko. In pol je on prasc, k ti jo ni hotu dat. Mislm, da bi jo dobu, če bi pršu jutr dopoldne, k je že mal drgač, ampak ...

Mislm, en folk je pa res čudn. A popoldne boš šel tut na nedeljski izlet v Mercatorja?
Licet volare si in tergo aquilae volat.

Uporabniški avatar
soso
Uporabnik

Re: TOP AVTO -HOČE da mu jeb... ma..

Napisal/-a soso Ne apr 11, 2004 11:21 am

darwin je napisal/-a:Ok, sej je reku, da prid kadar hočeš, ampak jst bi na njegovmu mestu prčakvov, da ma folk vsaj mal zdrave pameti.
V nedelo, na veliko noč, vletiš h njemu in hočš zamenat sklopko. In pol je on prasc, k ti jo ni hotu dat. Mislm, da bi jo dobu, če bi pršu jutr dopoldne, k je že mal drgač, ampak ...

Mislm, en folk je pa res čudn. A popoldne boš šel tut na nedeljski izlet v Mercatorja?

Saj ti dam prav se strinjam vem kiri dan je danes ! Sam caki malo. Ce je slovek doma tam in pred trgovino cisti avto pa ko kupis ti rece da prides tja ce je bilo kaj narobe da je itak tam doma plus tega ti on zajebe da ti da narobe ti pa mas avto v na kosih pa da mu je tezko noter it pa jo zamenjat!!! Mislim da bi bil ti istega mnenja.
AH NI NAM LAHKO!

Uporabniški avatar
TITan
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a TITan Ne apr 11, 2004 11:40 am

Jz te bi poslov v 3PM če mi prideš v nedelo ali pa ob praznkih. Že to da je reku da prid kadarkol (s tem seveda ni mislu da mu ob 3 zjutr pozvoniš če ti kej ne dela) je pohvalno.
Slika

Uporabniški avatar
Tomi-x
Novinec

Napisal/-a Tomi-x Ne apr 11, 2004 11:53 am

Jst ne vem no glih ka nej recem ampak....

Ce je bil tip doma... stacuno je mel 5m pred sabo... on je pr njemu nekej nabavu...
mislm jst bi mu zamenal! :roll: :roll:

Itak mu neb vzel vec k 3 min dela! :wink:
Slika
Noch ein VW fahrer!

Uporabniški avatar
soso
Uporabnik

Napisal/-a soso Ne apr 11, 2004 12:14 pm

Zdaj sele vidim kaki biseri ste eni tu gor! Hoto sem samo povedat da sem ga slucajno pred bajto dobil ( tri korake pa je v trgovini) in ne v postelji s tem da je avto cistil. In pol sem jaz norec ker sem ga lepo prosil s tem da je bla njegova napakal!! :roll: ! Pol pa bo ze tak ko eni mislite. LP
AH NI NAM LAHKO!

Uporabniški avatar
Omelo
Moderator foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a Omelo Ne apr 11, 2004 12:28 pm

Moraš se zavedat dve stvari... je nedelja, pa še praznik. Torej praznična nedelja. Eni to jemljejo tako, drugi drugače. Men je isti dan kot ponavad... Šu bom delat ponoč ipd. Eni so pač drugačni.

Uporabniški avatar
kobreti
Uporabnik

Kraj: MB

Napisal/-a kobreti Ne apr 11, 2004 1:31 pm

Kaj nedelja pa praznik to nima veze!!!!! Če mmu človek pove ,da lahko pride do njih ,če je problem ker so tu doma in radi pomagajo!!!!
Jaz bi isto isto šel in proso ,če bi se dlao zamenjat ampak po sledeči reakciji bi mu jebal mater pa mu tisto sklopko fukno v glavo!!!! :!: :!:

In mislim ,da nisem edini ,ki bi tak reagiral...ker ,če nekomu nekaj obljubiš(trdiš,predlagaš,...) se tega tud načeloma drži sploh ,če se gre za biznis!!!!
In ker mu je blo težko it trgovino in iz cele situacije nardil pizdarijo bo savo seveda vsem odsvetoval tole trgovino... v nasprotnem primeru pa bi mu seveda tudi kakšno novo stranko zrihtal!!! :wink: :wink:

MetodTrobec

Napisal/-a MetodTrobec Ne apr 11, 2004 1:56 pm

Najprej je lepo vedenje, nato šele vse ostalo. To vam povem. :)=(:

Uporabniški avatar
Omelo
Moderator foruma

Napisal/-a Omelo Ne apr 11, 2004 2:01 pm

MetodTrobec je napisal/-a:Najprej je lepo vedenje, nato šele vse ostalo. To vam povem. :)=(:

Kdo bi si mislu da bi to pršlo iz tvojih ust... :roll:

Uporabniški avatar
MGsax
Mojster foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a MGsax Ne apr 11, 2004 2:14 pm

mislim da če je že bil veni pa ti je rekel da lahko prideš pol bi ti lahko menjal kos, po mojem mnenju. saj v bistvu bi tako obnašanje stranke privabilo!
SlikaSlika
če te zanima powerlifting ali strongman tekme klikni -
Stran za najmočnejše

Uporabniški avatar
Omelo
Moderator foruma

Napisal/-a Omelo Ne apr 11, 2004 2:19 pm

To je sigurno... Jst se strinjam. Če bi bil jst on bi mu zihr tut poštimal zadevo. Sm on je vrjetno mislu naj se oglasi pač med delavnikom, ne pa kr tako. Ne vem, ne vem. Uglavnm, ni blo to lepo od njega. S tem se strinjam

Uporabniški avatar
MGsax
Mojster foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a MGsax Ne apr 11, 2004 2:20 pm

potrebno bi bilo slišat tudi kao je on (prodajalec) doživel to situacijo,....
SlikaSlika
če te zanima powerlifting ali strongman tekme klikni -
Stran za najmočnejše

Uporabniški avatar
matcho
Uporabnik

Napisal/-a matcho Po apr 12, 2004 12:39 pm

Morem povedat da sem imel podobno situacijo, ko mi je dal napačne zadnje zavorne ploščice in termostat. Samo meni je brez kakršnega koli problema zamenjal, je pa res da sem prišo ob normalnem delavniku.

Kar se pa tiče Alf, ta človek je nor na alfe, ker jih ima mislim da 4. Ma pa eno posebno zadevščino v garaži!
Slika

[YuGo]
Stalni uporabnik

Kraj: Lenart

Napisal/-a [YuGo] Pe apr 16, 2004 12:42 am

matcho je napisal/-a:Morem povedat da sem imel podobno situacijo, ko mi je dal napačne zadnje zavorne ploščice in termostat. Samo meni je brez kakršnega koli problema zamenjal, je pa res da sem prišo ob normalnem delavniku.

Kar se pa tiče Alf, ta človek je nor na alfe, ker jih ima mislim da 4. Ma pa eno posebno zadevščino v garaži!

Alfa traktor, pa 3 brazdni plug zraven? :lol:

ps: brez zamere :wink:

Uporabniški avatar
De_Tomaso
Uporabnik

Napisal/-a De_Tomaso Po apr 19, 2004 2:05 pm

matcho je napisal/-a:Morem povedat da sem imel podobno situacijo, ko mi je dal napačne zadnje zavorne ploščice in termostat. Samo meni je brez kakršnega koli problema zamenjal, je pa res da sem prišo ob normalnem delavniku.

Ima jih kakšnih 10

Ne vem točno katere vse, vem pa za: GTV6, 75 3.0 V6, 75 1.8 Turbo, 75 3,4 V6(predelava), Gulia 1.6, GTV 1750 Bertone

Pa vselej, ko sem bil jaz tam so bili prijazni.

Mogoče pa voziš VW in mu nisi preveč všeč :lol:

Uporabniški avatar
matcho
Uporabnik

Napisal/-a matcho Po apr 19, 2004 9:32 pm

De_Tomaso je napisal/-a:

Ima jih kakšnih 10

Ne vem točno katere vse, vem pa za: GTV6, 75 3.0 V6, 75 1.8 Turbo, 75 3,4 V6(predelava), Gulia 1.6, GTV 1750 Bertone

Pa vselej, ko sem bil jaz tam so bili prijazni.

Mogoče pa voziš VW in mu nisi preveč všeč :lol:

Nisem upal rečt da jih ma 10, ker nisem bil ziher. Vem pa da jih ima ogromno in prav danes sem ga videl spet z eno, ki je še nisem videl z njim.

Hehe, jaz sem Audi fahrer pa nima nič proti meni. :lol:
Slika

Uporabniški avatar
Cuore Sportivo 156
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Cuore Sportivo 156 Če jul 01, 2004 8:14 pm

ice je napisal/-a:Alfa 75? A ma odpad tudi doma? :-P

:roll: :evil:
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot] in 8 gostov