darwin je napisal/-a:Ok, sej je reku, da prid kadar hočeš, ampak jst bi na njegovmu mestu prčakvov, da ma folk vsaj mal zdrave pameti.
V nedelo, na veliko noč, vletiš h njemu in hočš zamenat sklopko. In pol je on prasc, k ti jo ni hotu dat. Mislm, da bi jo dobu, če bi pršu jutr dopoldne, k je že mal drgač, ampak ...
Mislm, en folk je pa res čudn. A popoldne boš šel tut na nedeljski izlet v Mercatorja?
matcho je napisal/-a:Morem povedat da sem imel podobno situacijo, ko mi je dal napačne zadnje zavorne ploščice in termostat. Samo meni je brez kakršnega koli problema zamenjal, je pa res da sem prišo ob normalnem delavniku.
Kar se pa tiče Alf, ta človek je nor na alfe, ker jih ima mislim da 4. Ma pa eno posebno zadevščino v garaži!
matcho je napisal/-a:Morem povedat da sem imel podobno situacijo, ko mi je dal napačne zadnje zavorne ploščice in termostat. Samo meni je brez kakršnega koli problema zamenjal, je pa res da sem prišo ob normalnem delavniku.
Kar se pa tiče Alf, ta človek je nor na alfe, ker jih ima mislim da 4. Ma pa eno posebno zadevščino v garaži!
De_Tomaso je napisal/-a:matcho je napisal/-a:Morem povedat da sem imel podobno situacijo, ko mi je dal napačne zadnje zavorne ploščice in termostat. Samo meni je brez kakršnega koli problema zamenjal, je pa res da sem prišo ob normalnem delavniku.
Ima jih kakšnih 10
Ne vem točno katere vse, vem pa za: GTV6, 75 3.0 V6, 75 1.8 Turbo, 75 3,4 V6(predelava), Gulia 1.6, GTV 1750 Bertone
Pa vselej, ko sem bil jaz tam so bili prijazni.
Mogoče pa voziš VW in mu nisi preveč všeč
Po forumu brska: Google [Bot] in 8 gostov