Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

Uporabniški avatar
sonic
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

(Pre)prodajalci splošno? Takole je z Autodelto

Napisal/-a sonic Če maj 20, 2004 1:12 pm

Me zanima, če obstajajo preprodajalci avtomobilov, ki so vsaj približno verodostojni?

Predvsem imam v mislih večje hiše, ki sicer prodajajo nove avtomobile, zaradi "staro za novo" sistema pa tudi rabljene (npr. Real, Malgaj, Autodelta, Kondor itd..)

Namreč telefoniral sem v Autodelto (Ljubljana) in se zanimal za nekega golfa TDI, ki sem ga videl na njihovi internet strani (l. 2000, 2,45 mio SIT). Človek na drugi strani je bil sicer toliko pošten, da je povedal, da še ni narejenega velikega servisa pri 90.000 (ima pa menda zdaj 82.500 km).
Potem je bilo pa še par hecnih zadev:
- tip je rekel, da ni servisne knjige - na internetu je pisalo, da jo ima!;
- na internetu piše, da ima ESP. Tip mi najprej pove, da ima ASR, ko vprašam glede ESP, pravi "ja tega pa nima" - ?!
- tudi šipe niso na elektriko, kar se mi zdi čudno - sicer je daljinsko centralno, klima, komolčna opora, 4xairbagi, itd in tako opremljeni golfi imajo ponavadi (ko gledam oglase) tudi el. stekla.
- potem mi pa najprej reče, da je avto uvožen iz Belgije, potem pa "joj, bom še enkrat preveril............. ne, je bil v Sloveniji kupljen".

WTF!? Pravi, da sicer avto ni v LJ; ampak se nahaja pri "partnerskem podjetju" v Sl.Gradcu, pa da ga lahko "v LJ potegne". To mogoče razloži zmedene podatke, ampak se mi zdi preveč napakic, da bi šlo za naključno šlamparijo.

Sem tudi vprašal, če lahko avto peljem na en servis preverit - pa mi reče "no saj imamo mi uradni servis, ga bomo tukaj pregledali, boste lahko zraven" .... hmm

Ne vem kaj naj si mislim. A so vedno takele "mučke", tudi s kao večjimi in "uglednejšimi" avtohišami?

Uporabniški avatar
dgrejtest
Uporabnik

Napisal/-a dgrejtest Če maj 20, 2004 1:34 pm

kar navad se... sploh, ce je avto dislociran...

pero
[img]http://peter.si21.com/celica/celi_sig.jpg[/img]

Uporabniški avatar
PozerQ
Nov uporabnik

Kraj: Borovnica

Napisal/-a PozerQ Sr jun 23, 2004 9:19 am

če kupuješ dizla ti priporočam da greš do SKINKA na ižanski cesti, on avte sicer uvaža iz belgije(lahko tudi naročiš če maš kake želje) je pa pošten in ti vse pove(mi smo pr nemu kupil passata s 150kkm pa je ful ohranjen-bolš kokr nemški)

lp
Slika

Uporabniški avatar
Fullback
Poznavalec foruma

Kraj: Največkrat...Na trdih tleh...ali mehkem blatu...

Napisal/-a Fullback Sr jun 23, 2004 9:28 am

Autodelta-nein!!!!! :evil:
Če maš kakršne kol namene vw kupvat pejt na Bravničarjevo... :lol:
/¨¨¨¨¨¨¨¨\___
-- O ----------O--
Prodam

Uporabniški avatar
Skull23
Poznavalec foruma

Kraj: Kolomban

Napisal/-a Skull23 Sr jun 23, 2004 9:33 am

Da nebi šu h mesojedcu!!!

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide Sr jun 23, 2004 9:43 am

Te avtohiše so itak vse ena velka jeba...okol te bojo prnesl takoj k boš pustu...najboljš je bit zato zvest eni znamki in eni avtohiši, da te poznajo in te ne nategujejo...od punce oče ni mel nikol problemov z nategovanjem, ker se pač že neki cajta pozna s prodajalci in ga ne nategnejo, po drugi stran je pa isti folk mojga fotra nahitr hotu mal za nos vlečt...tko da Veze in poznanstva d.o.o. je najbolj zihr avtohiša :wink:

LP
Understeer is when the driver is scared, oversteer is when the passengers are scared
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 51 gostov