Kopujem Peguet 206 1.4 16V XS. Novega bom kupil. Zanima me kaksen je avto za voznjo.Ima kaksno pomanklivost,vglavnem zbiram cim vec podatkov o njem???
hvala
Vbistvu sem htel da bi sel na testno voznjo ampak nikjer v mb-ju ni tega modela zan sprobat v avtohisi mislim.Bom se pogledal okoli malo. Vse eno pa bi rad imel informacije da vidim kak se obnese pri uporabnikih ta avto.
Še enkrat bi vse lastnike ali pa nekdo ki se je peljal s Peguetom 206 1.4 16V XS prosil če mi pove kakršno koli informacijo o avtomobilu. Zanima me kakšen je za vožnjo, je kakšna pomankljivost? Namreč kupil bom ta avtomobil in me zanima.
Še enkrat bi vse lastnike ali pa nekdo ki se je peljal s Peguetom 206 1.4 16V XS prosil če mi pove kakršno koli informacijo o avtomobilu. Zanima me kakšen je za vožnjo, je kakšna pomankljivost? Namreč kupil bom ta avtomobil in me zanima.
Kopujem Peguet 206 1.4 16V XS. Novega bom kupil. Zanima me kaksen je avto za voznjo.Ima kaksno pomanklivost,vglavnem zbiram cim vec podatkov o njem??? hvala
najbols da sam probaš pelat.
men osebno je kuplunga premehka, pa 1.4HDI, ki sm ga vozu ne gre nikamor. :P