lenivec je napisal/-a:volan je kr nekaj, ne da se sedet udobno ne za volanom, ne na sovoznikovem sedežu, za zadnjo klop nebom izgubljal besed, ker morem met glavo postrani da nisem v strop nabit. sedeži so trdi pa neudobni..
Nikjer nisem zapisal, da je udoben, ker avto z 3.5m dolzine ne more biti udoben. Sploh ob serijsko trsih blazilnikih in nizkopresecnimi gumami. Volan je prav fleten. ravno prav debel in z pravsnjim obsegom.
Kar se tice opreme, so bili pri Mercedesu dokaj radodarni (nekaj tudi na racun Losovega testa), saj so leta 1998 4 airbagi, ASR, BAS, in podobno bili bolj redkost. Zaradi dvojnega dna se varnost "kosa" z veliko vecjim bratom iz serije E.
Prakticen pa je zato, ker so zadnji sedezi nastavljivi po visini, po naklonu, imajo moznost preklopa ali pa popolne odstranitve.
Tudi motor (1.4) je radodaren z navorom, o kakrsnem lahko ostali motorji z enako prostornino le sanjajo. 130Nm je namrec zavidljiva stevilka.
xandrej je napisal/-a: Če hočeš na A2 zamenjati žarnico vzameš dol haubo pa narediš en mali servis okoli 1 ure, da to narediš. Vglavnem na testu žarnice niso morali zamenjati in moraš avto na servis peljat. To je po moje proti zakonu. Pri nas če policaj zahteva menjavo žarnice kaj narediš? Pokličeš koga? Ob 1 uri zjutraj?
@gerchy po mojem je tvoj avto nepokvarljiv pa ni ga treba tankat pa ne servisirat to je NAJBOLJŠI avto na svetu. Kupim takoj... BMW power... Pa si pravi as pa muzika pa šipe dol pa čeprav je dvojna klima pa buci bumci bumci... No to je to... :P :P :P :P :P
Za menjavo zarnic je tudi pri A razredu tezava. Ampak internet dela cudeze. V prirocniku ne pise, da je v notranjem blatniku odprtina, kjer zarnico zamenjas v manj kot 2 minutah.
Ad. BMW: Si morda nevoscljiv, ker alfa to ni?
Nekateri imajo resnicno kompleks proti nekaterim znamkam.
Me zanima, kaj bos drugo leto hvalisal? Mazde? Bos uporabil enako filozofijo "iz konja na magarca" ...
Ehja, nije zvaka za seljaka ...

ops: