Mrcina je napisal/-a:Je***ti, tale mazda me kuri bolj in bolj. In sicer letnik 1996-1998. Dejte mi majstri za mazde povedat ene par stvari. Kako je z običajno serijsko opremo pri teh avtih. Men se zdi, kakor da imajo vse el. strešno okno. Je to običajna oprema? Sredinsko naslonjalo za roke tut najbrž, ker ga imajo vse. Kaj je še od opreme običajno za ta avto?
Koliko je pa kej prostora, sploh v prtljažniku? Aja, pa koliko kej kuri 90KM motor?
Hmmm, pozna kdo koga, ki prodaja kakšno lepo ohranjeno???
Ej zdej sem gledal, kako se jo da spedenat, pa na hrvaškem sem eno rdečo videl, hudo za znoret... Bemti...Kuri me res!
LP Mrcina
P.S. Za mazda forum že vem, samo mi ne dela, oz. mi zapira explorer vsakič ko kliknem na kako temo... Isto pri renaultovem forumu... Se komu sanja kaj je to?
mazda-mx3 je napisal/-a:
Najprej pa IE zamenjaj s cim bolj uporabnim
Samotar je napisal/-a:Svetilnost luci pri F modelu je en kur.c k so zlo mejhne. Preverjeno.
Mrcina je napisal/-a:Je***ti, tale mazda me kuri bolj in bolj. In sicer letnik 1996-1998. Dejte mi majstri za mazde povedat ene par stvari. Kako je z običajno serijsko opremo pri teh avtih. Men se zdi, kakor da imajo vse el. strešno okno. Je to običajna oprema? Sredinsko naslonjalo za roke tut najbrž, ker ga imajo vse. Kaj je še od opreme običajno za ta avto?
Koliko je pa kej prostora, sploh v prtljažniku? Aja, pa koliko kej kuri 90KM motor?
Hmmm, pozna kdo koga, ki prodaja kakšno lepo ohranjeno???
Ej zdej sem gledal, kako se jo da spedenat, pa na hrvaškem sem eno rdečo videl, hudo za znoret... Bemti...Kuri me res!
LP Mrcina
P.S. Za mazda forum že vem, samo mi ne dela, oz. mi zapira explorer vsakič ko kliknem na kako temo... Isto pri renaultovem forumu... Se komu sanja kaj je to?
Mrcina je napisal/-a:Slikc nimam zdejle, sam če prečekiraš forum boš našel linke do enih tunerskih firm v avstriji, kjer so hude slikce, lahko pa prečekiraš avto od saleta, ki marsikaj napiše na tem forumu, on ima eno hudo belo 323f v6 predelano za dirke.
Kar se tiče pa porabe pa skor ne morem verjet. Da 90 konjev 323f pokuri manj kot 75konjev renaultova mašina? Ker trenutno vozim glih tak avto (R19 1,4), na njem mam porabo povprečno okol 6,5litra torej praviš da naj pričakujem na mazdi manjšo??? Zakon!
Veš kaj me še zanima, prtljažnik. Kolk je to kej veliko. Ker je od znotraj sploh še nisem vidu razen na slikah. Lahko pa še kej napišeš o tvojih izkušnjah s tem avtom.
LP Mrcina
šmeks je napisal/-a:Te mazde rade olje pijejo (kar precej) to glede luči je pa res (da slabo svetijo) to pa zato,ker plastika zbledi,tko da je potem kr motna in s tem se zmanjša svetilnost,kar se občuti ponoči. Aja pa v zavornih čeljustih rada vodila zamrznejo oz. zaštekajo - da me ne bo kdo narobe razumel!
Cocaine is God's way of saying you're making too much money.Cocaine is a hell of a drug.
Symon je napisal/-a:Lep avto, bi ga tudi jaz imel... Kdo ve kaj me bo prijelo ko bom imel keš. Zdaj sem mahnjen na Honde ampak do takrat ko bom nabral keš bom pa že na čisto nekaj drugega (najbrž bo Japonc ali pa Peugeot- vsaj to drži).
Evo enga:
http://www.avto.net/rabljena2002/oglasPodrobnosti.asp?id=125828
Virage je napisal/-a:šmeks je napisal/-a:Te mazde rade olje pijejo (kar precej) to glede luči je pa res (da slabo svetijo) to pa zato,ker plastika zbledi,tko da je potem kr motna in s tem se zmanjša svetilnost,kar se občuti ponoči. Aja pa v zavornih čeljustih rada vodila zamrznejo oz. zaštekajo - da me ne bo kdo narobe razumel!
Šmeks, to ti iz izkušenj?
Vozim Mazdo 323 sedan, pa nisem imel problemov s preslabo svetilnostjo luči ali prevelikim pitjem olja, kilometrov imam pa 187.000. Do sedaj mi je enkrat počil izpuh in pokvaril se je mehanizem za brisalce.
Po forumu brska: Google [Bot] in 7 gostov