Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

Uporabniški avatar
đunijor
Nov uporabnik

Zanesljivi varčnež za 300-400k

Napisal/-a đunijor To jul 27, 2004 6:25 pm

Rabil bi nekaj naslovu podobnega.
Bi prosu za predloge

Mogoče: http://www.avto.net/rabljena2002/oglasP ... ?id=111740 :roll:

Primož

Uporabniški avatar
tristan01
Poznavalec foruma

Kraj: Štajerska

Napisal/-a tristan01 To jul 27, 2004 7:35 pm

Pozdravček!

Na avto.net boš našel precej podobnih avtomobilov, kot tale micra, ki sploh ni slab avto, vseeno pa bi ti priporočal malenkost močnejši motor(ček), razen če rabiš samo za mestno vožnjo. Kakteri model izbrati je odvisno od tvojih želja, pametno pa je da izbereš kak ne preveč športen avto, da ne bo potrebno preveč popravljati. Pa super je če je avto od malo bolj zrelega lastnika (beri 50+) saj so takšni avtomobili ponavadi odlično ohranjeni.

Lp Tristan01

Symon
Poznavalec foruma

Napisal/-a Symon To jul 27, 2004 8:18 pm

Yup kar nekaj avtov je tam ja.
Drugače je pa tale Micra se mi zdi ful poceni (ok se pa ne spoznam nanje ampak se mi zdi poceni). Avto je drugače super (sem jo vozil v avto šoli). Ni ne vem kolikšna zadeva ampak za mestno in primestno vožnjo je super. Pa še malo benza pije. Pa še Japonka je. :D (beri: je zanesljiva)
....100NX GTi redtop....200SX S13 stage2....Clio182....Civic EJ9...Clio200 CUP...

mojster
Uporabnik

Napisal/-a mojster To jul 27, 2004 8:22 pm

tristan01 je napisal/-a:Pozdravček!

Na avto.net boš našel precej podobnih avtomobilov, kot tale micra, ki sploh ni slab avto, vseeno pa bi ti priporočal malenkost močnejši motor(ček), razen če rabiš samo za mestno vožnjo. Kakteri model izbrati je odvisno od tvojih želja, pametno pa je da izbereš kak ne preveč športen avto, da ne bo potrebno preveč popravljati. Pa super je če je avto od malo bolj zrelega lastnika (beri 50+) saj so takšni avtomobili ponavadi odlično ohranjeni.

Lp Tristan01

če ti povem, moja mat ma tale avtoček z isto mašino 1.0 16V
ja zgleda švoh ma 55 KM, in je preklet poskočn če je avto lepo ulavfan
ej ti ga priporočam le z malce več dodatne opreme pa je avto tako 8)
Aja tale ma čist osnovno dodatno opremo kar vidš po volanu, bolje da vzameš še air bag
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov