Bric je napisal/-a:Če mene prašaš, od naštetih avtov bi rekel SAAB 9-3 ali VOLVO V70. Sam sem tud gledal za V40, ma sem se prepričal, da se "pravi" Volvoti začnejo pri višjih modelih...
Pa dobro izberi.
Lp
Bric
McLaren je napisal/-a:Bric je napisal/-a:Če mene prašaš, od naštetih avtov bi rekel SAAB 9-3 ali VOLVO V70. Sam sem tud gledal za V40, ma sem se prepričal, da se "pravi" Volvoti začnejo pri višjih modelih...
Pa dobro izberi.
Lp
Bric
Volvo V40 ima zastarelo zasnovo podvozaja tud za tist cajt, ko so ga začeli delat. Kot si že sam povedal se V40-ke lahko primerjajo z drugimi volvoti šele sedaj. Aja pa Volvota v70 lih ne moreš primerjat z 406, ker sta popolnoma različna.
Mi mamo Peugeota 406 2.0 HDI karavan. Letnik 2001, ma 150000km na cesti vsak dan pa niti enega problema za njim.
Zdej audia a3 ne poznam tako dobro, tako da ti iz lastnih izkušenj zanj ne morem svetovat.
Sem pa skoraj 100% da z 406 ne boš zgrešil.
_Jerry_ je napisal/-a:
Argumentiraj tole "zastarelo" zasnovo podvozja, prosim!
6killer je napisal/-a:jerry, a mi prosim lahk "definiras" izras hiter kot strela in varcen........(BTW resno me zanima, kolk ta mrcina zere, ker so mi Saabi malce k srcu prirastli, ceprav nem imel takega "avjona" nigdar (no glede kolk gledas na finance...........) verjetno. Sicer se mi po slikah (v zivo sem videl v MB enkrat parkirano eno samo staro krtino, sam to ni to zal) zdi glede na notranjost in zunanjost 9-5 zelo dober kompromis, glede uporabnosti, kakor glede izgleda (popolno itak ne more bit nic), kar prekasa zelo malo avtov. No to je moje mnenje (v bistvu zlo dobra mrcina, ki si zasluzi ime mrcina z velikim M). Sicer pa a lahko razlozis kako ti nebodo ukradli Saaba? da pustis kluce not pa voznisko? Pa avto ti izgine v 5min........ce ne druzga pa ti sfali vsaj radio,.......itd. Prosim pojasni svoj komentar, ker me resno zanima. Firbec mantra
![]()
73 de S56ZWH (Andrej)
alkor je napisal/-a:Tole pa prvic slisim za SAAB-a 9-3. ENi pa pravijo, da glih zdej SAAB ni vec saab. Se pravi, da ta nova 9-3 ni vec isti. Velik sem ze prebral o saabih pa se neoben nic ni nikol omeil slabega podvozja ali pa pomanjkljive varnosti (glede na ostale saab-e).
tako da sem zdaj kar mal razočaran....mogoce se kaj o saabih?
ZA V70 in 9-5 sem pa rekel da prideta na vrsto verjetno cez kaksne 3-5 let. ko bo familija itd....Zaenkrat res ne rabim tolk velikega avta, ceprav bi jih ze kr imel.ne vem mogoce tudi prej..
hvala za odgovore...se se !!!!!
lp,
a
Asterix je napisal/-a:madona. kako se najdes cas za kaj drugega....drzimo pesti
_Jerry_ je napisal/-a:kaWsk je napisal/-a:_Jerry_ je napisal/-a:in se ukradli ti ga ne bodo, pa ceprav bi pustil kljuce v kljucavnici in prometno na sedezu
jz nebi bil tok prepričan, en kandidat sm že jz
Dvomim, ker verjetno ne bos nasel niti kljucavnice za vzig
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 13 gostov