Danes sm mal zavil v TPV vv NM in šel pogledat P405( :P ) vendar ta je bil 1.8i. Moj Pugi pa ima 1.6 motor. Razlika je 9kw zato tut ta 1.8 spada v isti premijski razred kot moj avto. Na pogled je ful dober... Nima niti pikice rje, karoserija za l.94 1.A

. Barve je take kot moj

to mu je +. Torej je 2 leti mlajši, ima 153.000 KM prevoženih, moj jih ima seveda več, ker je starejši. Od opreme ima DCZ, sprednji el. stekli, po višini nastavljiv servo volan, el. nastavljive žaromete, nastavljivo osvetlitev armaturke, boljšo kakovost izdelave.. aja... ABS! ma tut. Motor dela lepo in se ne zaletava. Moti me, ker je masten pod pokrovom ventilov. Motor ni bil pran, na tleh pa sem videl lužo od olja. Lahko da kaplja iz tesnila karterja, lahko da je načeto tesnilo. Poleg tega mu je po tleh curelo iz napeljave za gorivo (lajtunga

ops: ). Akumulator je bil tut prazen tako, da ga je prodajalec vžgal na kable. Bogsigavedi, kdaj je bilo kdaj menjano, v kakem stanju so blažilci... itd. Najbolj me pa zanima motor... to kr je mastno pomoje... no good

. Pri mojem Pugiju, pa vem kdaj sem kaj menjal, kaj je za menjat, oz. nič mi ni prikritega. Pa še ful dela je blo vloženega v lučke pa to.. :P . O.K. no, kaj pravite, a biblo možno, da bi kupil mačka v žaklju?