imilet1 je napisal/-a:POZDRAV VSEM!
Vem da je neki že blo rečenga o tem avtu ampak nč pametnga nism zvedu...
Zanima me če kdo ve kako je kej s temi dizlčki,kok kej zdržijo,kako je s turbino?
Za dele raj nebom spraševal ker vem da so dragi!!!
imilet1 je napisal/-a:ja kako to a nimajo kilerja???
VECTRA 2.0 je napisal/-a:moja izkušnja s tem avtom je bila sila neprijetna. Kot mlad naiven butl sem avto kupu od enga švercerja v Kamniku, še isti dan ( beri, ko sem peljal avto domov v lj. ), sem ga mal pohodu, in se mi je zdel da dobr potegne, zadovoljen sem se pripeljal domov, in parkiral avto pred blokom. Zjutraj ko sem šel na šiht je bla pod avtom luža olja, ki je pritekel iz auspuha, v ekspanzijski je bla smetana....
prodal sem ga po delih in mislm da ga zdej tud zastonj ne bi hotu več.
Po moje se ti bolj splača vzet kkšnga ax dizla al pa petko dizl, res da niso poskočni avti ampak so pa glih tko šparovci.
lisko je napisal/-a:VECTRA 2.0 je napisal/-a:moja izkušnja s tem avtom je bila sila neprijetna. Kot mlad naiven butl sem avto kupu od enga švercerja v Kamniku, še isti dan ( beri, ko sem peljal avto domov v lj. ), sem ga mal pohodu, in se mi je zdel da dobr potegne, zadovoljen sem se pripeljal domov, in parkiral avto pred blokom. Zjutraj ko sem šel na šiht je bla pod avtom luža olja, ki je pritekel iz auspuha, v ekspanzijski je bla smetana....
Po moje se ti bolj splača vzet kkšnga ax dizla al pa petko dizl, res da niso poskočni avti ampak so pa glih tko šparovci.
Petka dizl je bolj poskočna in prožna od 1.1 campus petke(pa še keri avtek se najde)..... tko da tko hudo zaspana pa spet ni..... končna okol 150...... en let jo že vozim pa tišim do konca..... pa žere okol 5 skoz pa niti taknu še nisem motorja..... pa nit mal olja ne žere.
VECTRA 2.0 je napisal/-a:lisko je napisal/-a:VECTRA 2.0 je napisal/-a:moja izkušnja s tem avtom je bila sila neprijetna. Kot mlad naiven butl sem avto kupu od enga švercerja v Kamniku, še isti dan ( beri, ko sem peljal avto domov v lj. ), sem ga mal pohodu, in se mi je zdel da dobr potegne, zadovoljen sem se pripeljal domov, in parkiral avto pred blokom. Zjutraj ko sem šel na šiht je bla pod avtom luža olja, ki je pritekel iz auspuha, v ekspanzijski je bla smetana....
Petka dizl je bolj poskočna in prožna od 1.1 campus petke(pa še keri avtek se najde)..... tko da tko hudo zaspana pa spet ni..... končna okol 150...... en let jo že vozim pa tišim do konca..... pa žere okol 5 skoz pa niti taknu še nisem motorja..... pa nit mal olja ne žere.
vzamem nazaj "niso najbolj poskočni avti"![]()
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov