Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

ENTERTAINER
Nov uporabnik

Kje kupt VW Polota?

Napisal/-a ENTERTAINER To sep 21, 2004 8:48 am

Po tem kar sem prebral na forumu me ma da bi kr šu do prve autohiše in takoj k bi prodajauc stopu do mene bi ga čez gobc za use slabe namene k jih ma z mano in se obrnu in šu! :/:o:/ :twisted: :twisted: A so sploh kje kokr tok pošteni?! Mene bo usak hotu nategnt k kopujm pru auto, 19 let str in še ne spoznam se na aute!

Kupujem pa Polota letnik tm 95, 96. A kdo pozna kkšno autohišo u lj k bi bla kokr tok spodobna?

CST™Golfy
Moderator foruma

Napisal/-a CST™Golfy To sep 21, 2004 8:55 am

SVetujem ti da kontaktiraš kakega avtomehanika in greš z njim da on vidi kakšna je situacija

ENTERTAINER
Nov uporabnik

Napisal/-a ENTERTAINER To sep 21, 2004 9:29 am

Kaj pa kupovanje v rabljenga avta avstriji/nemčiji? Ma kdo kej izkušnej? So nasplošno avti boljši? Cenejši?

Hvala za informacije!

Uporabniški avatar
HORSE
Poznavalec foruma

Kraj: Promised Land

Napisal/-a HORSE To sep 21, 2004 9:45 am

Sam sem dolgo časa iskal Polo-ta v tujini (D, A), pa sem se nekako vseeno odločil za nakup v SLO... Se mi zdi, da mi imel veliko več problemov... Recimo: Pri nas reskiraš denar za tehničnega in če se odločiš za nakup, tega denarja nisi stran vrgel, si si pa na jasnem, a je avto vredu (kar se izpuha tiče in bremz, kar zna bit precej drago, če ne štima)...
Slika
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 11 gostov