HORSE je napisal/-a:ThARippA je napisal/-a:Vzemi fabio. Modernejsa in bolje izdelana je, saj thalio delajo v turciji in ni ravno visek kvalitete.
Kje pa fabio?
jrk0 je napisal/-a:Thalia je grda...eden izmed najgrsih avtov meni, kaj pa vem:)
sporty je napisal/-a:Thalio uzem, nova je kar lepa... zadnjič sm vidu eno črno, spuščeno pa z litkami in res ne zgleda slabo! Pa večji prtljažnik ma an... Tudi notranjost mi je, posebno pri novi, veliko bol simpatična kot pri Fabii! Lahko pa počakaš še kako leto, da se bo dalo dobit novega Logana by renault, ki ga izdeluje Dacia. Je kar lep, cena pa bo okol 5.000 eur!
_Jerry_ je napisal/-a:Se mi je kar zdelo, kaksni bodo komentarji![]()
Modeli! Pocnete ravno to, kar ponavadi delajo nasi "ultra"pametni avtomobilisticni novinarji: razpravljate o obliki, medtem ko potencialni kupec zaman caka na uporabne tehnicne podatke in voznikove izkusnjeMislim, da fant oz. njegova mama tudi sama vesta, kateri avto od nastetih jim je po obliki bolj vsec
Ce ima kdo kaj pametnega za povedat (recimo kje je kateri avto izdelan, je ze tak, pomemben podatek) na dan z besedo, drugace pa samo prispevate k temu, da je tema nepregledna. Tezko verjamem, da od vseh Reno in VW fanov na forumu nihce nic ne ve o omenjenih avtomobilih, ampak dosedanji posti dokazujejo prav to
Na delo torej...
!
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov