Hay!
Kupoprodajno pogodbo oz. obrazec kupis in ja moras ga overit (mislim da cca 5KSIT stroski (pri notarju jas nisem bil, ampak boter ki mi je avto prodal, tak da tocno nebi vedel)), na pogodbi je tudi "poglavje" ki definira, katere stroske gdo krije (davek,......) in je odvisen od dogovora.......
Aja davek pa ti zelo dobro priporocam, da ga gres placat takoj, ker bos kasneje pozabil, kakor sem jaz

ops: (je pa 5% vrednosti vozila ce se ne motim (btw na pogodbo zmeraj napisi manjso cifro, za pravo ceno pa se smenta z kupcem-prodajalcem, da neus tolk davka placal........(5% je le 5%, je raj za tisti dnar avto "zapit"), ker drzava pa tud nebo crknila za tistih par jurjev.........

).
Aja brez placanega davka tud nebo slo registrirat avta, ker one tete tam vse vejo...........sicer pa je z tem ena sama komedija, kjer se vsi smejijo razen tebe.........(vsaj jaz mam take izkusnje..........)
Ostalo in natancneje pa bodo drugi povedali......vsaj lepse obrazlozili, kakor jaz

ops:
Off topic: Ma keri poceni za prodat stevce od VW Golf II, zazeljeno od GTI oz. samo da ma namest ure
obratomer.............ker bom sicer popizdo..........se vidi da ni "traktor" in je treba to gonit............ampak ce pa tak lepo prede v nizkih obratih......(pod stangasom pa spelat tud ne gre......)

ops: