Rabim avto za minimalne razdalje in minimalne stroške ter, da ne bom vedno na servisu.
Ali je ta avto OK? Morda prestar?
Letnik: 1990 Prevoženi km: 107000, 40kw(5 pr.) 5 vrat
Drugače je pa ohranjen.
Ali so deli dragi?
Različno. Sem ga vozil kot dostavljavec sam tisti avto si niti imena avto ne zasluži. Prerjaven ful.
Novejšiga ma pa od sestre tip. Je mel že probleme s štarterjem pa še kje, se zdele ne spomnem, tko da ni tolk zlo zadovoljen z njim, sam zaenkrat mu dela
ma ax je zakon, sam grbine bolj slabo požira k ful ozke gume, jst ti ga priporočam, ga mam tut sam in mi je ful všeč, je kr poskočem pri svojih malih 50km, odvisn kerga boš vzel, drgač pa lohka mojga pogledaš na galeriji, pod frenkijev ax
Pismo ej me tale varnost že kr mal skrbi k tolk povdarjate to!
Sej mi je jasn da taka mejhna stvar ne more met kakšne hude varnosti. Sej najbrž se lohka potolažim s tem da so vsi starejši majhni avtomobili bol tako tako glede varnosti.
GorazdO je napisal/-a:12 let; s 1.1. naj bi se polletni tehnični pregledi ukinili (povdarek na "naj bi se"); tako so mi odgovorili na LPP...
Ma falus pa vse skupi.... jaz jim ne verjamem ala ništa... sem bil ne dolg nazaj na tehničnem in vete kaj? do maja mi velja nalepka uprašam one cepce tam.... pa vsi sam debelo gledal noben še niti slišal ni.
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P )
Drugač pa ax zakon avto.... sam hotu kupit 1.4D pa mi je kr mal žal...
Drugač ma kolega 1.0 pa ga voz že več ko eno leto (dela z njim ko svija s kurbusom) prevoženih ma 90kkm letnik 98 pa jaz ga mu skoz servisiram in z izjeme desne polosi in pa ležaja ni crknilo še nič.
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P )