Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

Uporabniški avatar
cortez
Nov uporabnik

kolk lahk pričakujem od Seat Ibize 1.4

Napisal/-a cortez To nov 09, 2004 1:10 am

zanima me, kak se odnese ta avto glede na to, da ma sam 44kw?

hvala za info.

Uporabniški avatar
lisko
Moderator / upravnik foruma

Napisal/-a lisko To nov 09, 2004 9:48 am

Tole ibizo je mela moja mati 1.4 44 KW letnik 96. Avtek je gleda na sicer vidno število majhnih kilovatov prekleto poskočen ( oki ferarija lih ne boš butno) Ampak gre zelo fino.Po AC končna nekje okol 170..... prej več kot pa manj. pospeški zaradi kratkega hoda menjalnika ( druga blokada pri 80 tretja pri 115) tud kr zadovoljivi. Poraba se giblje od 6 pa navzgor (men je ratal spravt na 14 ampak ne upraš kaka vožnja :shock: ) Soliden avtek za tako ceno.... mati jo je vozla 7 let. Mela je na konc prevoženih 130kkm... avtek je u tem času delal brez kakršnekoli napake sam redni servisi in to je (pa še to sem večinoma jaz delu).Lani jo je prodala in bi j najraj fentu zakaj ni počakal še mal da bi jaz zbral denar in jo odkupu... ampak šment tko je naneslo. novi ponosen lastnik se še zdej vozi brez vsakih blemov.
Če te še kaj zanima upraš.
Slika
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P ) :)

Uporabniški avatar
cortez
Nov uporabnik

Napisal/-a cortez Sr nov 10, 2004 12:39 am

ja, hvala za informacije.
Zanima me še, kako se odnese v vožnji v hrib. A se full matra al ga treba cskoz tiščat all...

Uporabniški avatar
lisko
Moderator / upravnik foruma

Napisal/-a lisko Sr nov 10, 2004 9:47 am

1.4 motor je mel kr dost moči na razpolago (čeprav tko vedn premal za moja pojme :P )
Nekih blemov nisem mel nikol pri vožnji in pri prehitevanju in tko.
Prešvoh motorji so bli pa razni 1.0 hrčki u teh avtkih.
Slika
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P ) :)

Warthog
Nov uporabnik

Kraj: Rdeči revirji

Napisal/-a Warthog Če nov 18, 2004 10:08 pm

Jst sem imel letnik 95 dve leti, pa sem bil zelo zadovoljen z "njo". Poraba od 6-7, vse kar sem menjal je bilo olje in enkrat svečke ter jermene. Prodal sem jo pa ker nisem imel papirjev za homolomo 8) Priporočam nakup!
LP!

Uporabniški avatar
Nace
Nov uporabnik

Kraj: Izlake

Napisal/-a Nace Pe nov 19, 2004 6:50 am

Sam sem imel Ibizo 1,4 MPI letnik 2000. Za svoje konje gre avto zelo dobro. Vožnja v hrib ne predstavlja problemov, ker ima dosti navora v nizkih obratih. Ima pa svoje hibe in pomankljivosti.
Slika

Warthog
Nov uporabnik

Kraj: Rdeči revirji

Napisal/-a Warthog Pe nov 19, 2004 7:09 pm

Nace je napisal/-a:Sam sem imel Ibizo 1,4 MPI letnik 2000. Za svoje konje gre avto zelo dobro. Vožnja v hrib ne predstavlja problemov, ker ima dosti navora v nizkih obratih. Ima pa svoje hibe in pomankljivosti.

Nace je hotu povedat, da kdaj pa kdaj tud mal menjalnik zaruži :EE
LP!
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 4 gostov