Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi To nov 30, 2004 1:36 pm

http://www.histomobile.com/1/BMW/1994/S ... .htm?lan=1

193. iskal sem cca 1 minuto - probej zmerej google.

Uporabniški avatar
menjekul
Poznavalec foruma

Napisal/-a menjekul To nov 30, 2004 1:44 pm

193KM, ker sta mela 530 pa 730 isto mašino

maky
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a maky To nov 30, 2004 1:45 pm

a ni ta tema že bla? pa a ni bmw zanič ker ma zadn pogon, vsi pa vemo da je tržič hujš ko himalaja.... :twisted:

drugače pa tako kot je pugi povedal: 193. 15sec dela.
SlikaSlika

Uporabniški avatar
lublancan
Poznavalec foruma

Napisal/-a lublancan To nov 30, 2004 2:18 pm

http://www.cth.be/engels/chiptuning/Bmw ... 0193pk.htm

poglej une vrednosti brez čipa

goooooooooooooooooooooooooooooogle
podpis

Uporabniški avatar
Žune
Stalni uporabnik

Kraj: LJUBLJANA

Napisal/-a Žune To nov 30, 2004 2:25 pm

Dej vpraši na www.BMWslo.com . Boš po moje najhitrej najdu tele stvari, ki te zanimajo.

Lp!
SlikaSlikaSlika

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi To nov 30, 2004 2:39 pm

Jafak. Ti ne vem kaksna je razlika v proznosti, sam vrjetn je navor pri novejsem lepse razporejen. Stari so mel zelo ozko obmocje vlecenja. :roll:

Uporabniški avatar
INFINITI
Mojster foruma

Napisal/-a INFINITI To nov 30, 2004 3:22 pm

SAFRANE je napisal/-a:
Pug! je napisal/-a: sam vrjetn je navor pri novejsem lepse razporejen. Stari so mel zelo ozko obmocje vlecenja.

ja upam da je tko, ker najbrž res tistih 9 KM ni nevem kakšna razlika. Sam zakaj so pa šli pol sploh prenavljati mašino za samo 1 leto ??? ker 2001 ko je pa nova 7ica vn prišla je bil pa spet drug motor v 730s in sicer z 218 KM.

LP
JOHNY 8)

Fora je v temu da je ta motor bil tudi v 5 kah in ko je bil prenovljan tam je avtomatično šel tudi v 7ke. Zdej iz osebnih izkušenj ti povem lahko za 5ko, jo ima prijatelj. Prej je mel 184 km potem je lani zamenjal za novejšega dizlaša z 193 km - razlika je dosti večja kot bi sklepal na papirju - močnejši vleče skor od dna vrtljajev, je dosti bolj uglajen in na sploh je bolj elastičen - skratka kar velika razlika v vožnji je med omenjenima
2000 Hyundai Coupe 2.0 → 2003 Hyundai Coupe 2.0 → 1999 BMW 740i → 2009 BMW 530d M
→ 2010 Škoda Superb TDI → 2008 Renault Laguna Coupe GT 2.0T → 2016 KIA Sportage CRDi → 2021 KIA Xceed 1.5 T-gdi

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi To nov 30, 2004 4:16 pm

No dej, ko bos stestiral pa napis kle na forum, da vidimo, ker mene tud zanima.

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi To nov 30, 2004 5:01 pm

A tm bos kr obadva mel na kupu? enega z eno pa enega z drugo masino?

Uporabniški avatar
INFINITI
Mojster foruma

Napisal/-a INFINITI To nov 30, 2004 5:15 pm

Aha...ja ker v raznih testih so lih pri 184 KM grajali češ da ima dokaj občutno turbo luknjo in tudi sam sem jo šel pelat in res ni nevem kok prožna. 193 KM pa še nisem šel, to pa zato ker sploh nism vedu al so to varke al je res dejansko obstajal. No bomo vidl zdej.

jaz sem pisal za močnejšo verzijo da NIMA take turbo luknje - narobe si prebral.
2000 Hyundai Coupe 2.0 → 2003 Hyundai Coupe 2.0 → 1999 BMW 740i → 2009 BMW 530d M
→ 2010 Škoda Superb TDI → 2008 Renault Laguna Coupe GT 2.0T → 2016 KIA Sportage CRDi → 2021 KIA Xceed 1.5 T-gdi

Uporabniški avatar
golf_c
Stalni uporabnik

Kraj: Kranj

Napisal/-a golf_c To nov 30, 2004 5:20 pm

safrane....dej ti men povej kako si ti pršu do tacga kšefta....ker me res zanima kako maš lohk možnost vse to testirat ....al to za kerga delaš, al v kakšni reviji pol pišeš kšne članke al kva, ker mene tut to zanima.....js bi tut vozu raznorazne avtomobile....sej mogoče si to že kje napisu....ampak se mi ne da iskat zdele pa mi prosm sam na kratko povej kako to gre....če bi js hotu u kej tacga se spustit, kaj rabm....a morm met veze in poznanstva u tujini al je dost da tebe spoznam pa me boš ti upelu u ta biznis.....sam uprašam mal no , ker me res zanima....pa tole:
ti si se zdej odloču da boš to 7ico šu testirat al sprobat....al kr obe variante.....kam....kako....kašne ljudi morš poznat....zanima me pa tut zato ker kukr zdej berem ti odpiraš firmo ti to ne delaš v lastni režiji....kdo hudiča ti pol rihta ta testiranja....v parih stavkih mi povej prosm kako to je....hvala lepa!!!
SlikaSlika

Uporabniški avatar
killah bee
Smrtonosni čebelj

Kraj: RS

Napisal/-a killah bee To nov 30, 2004 5:48 pm

hudo Safy, a kr tko lahko testiraš avteke al ka :roll: , a veš k mene tud to fulll zanima :D

a pa kr 7-ko boš ubodu al kva, to je men hud stroj :twisted:

dej mal več povej ,kako ti to uspe, pa nekje sem zasledil da si skor bil avto oblikovalec al kako se že temu reče - dizajner, a veš ker jest sem tud že risu avte ko sem bil mal mlajši,tam v srednji šoli, pa me zanima če imaš kake veze kje , da bi me u šiht vzel :roll:

pa teste od 7-ce tud kle opiš ane ;)

LP Killah Bee
Slika

Uporabniški avatar
golf_c
Stalni uporabnik

Napisal/-a golf_c To nov 30, 2004 5:55 pm

SAFRANE je napisal/-a:
@golf_c:Hehe...nč posebnga, vsedeš se v avto in se odpelješ do enega salona oz. centra rabljenih k ma tak avto k te zanima. Pol se pa tm zmeniš za testno vožnjo. Nič kej tazga skratka. Ker gre pa klonkretno zejle za en tak avto k jih ne mrgoli lih velik, bom šel jest konkretno gledat v Nemčijo, kjer sem tkoaltko vsak teden in bom najdu en salon k ga prodaja in se z njim zapeljal. Če mi bo pa ustrezal gam pa maybe kupu. Maybe sm reku! da nav spet kšnih napadov...

LP
JOHNY 8)

ja čist simpl zgleda tole.....sam neki me pa mot pr temu početju.....sam ti morš pol merkat da ne greš dvakrat v isti salon na testno vožno....ne vem no....mal preveč izi se mi zdi tole.....ker če bi blo tko k ti praviš pol bi se js usedu u avto pa bi se zapelu u italijo u kšn salon ferrarijev....rabljenih se razume....pa bi mal stestiru kšno testaroso pol pa reku hvala lepa in pa maybe I will buy it....pa u drug salon pa tko naprej.....drgač pa za tak hobi..."nč posebnga" k ti prauš morš pa met kr dost dnarja da se furaš gor u nemčijo "testirat" avte....ja no, če ti znese zakva pa ne.....men vem da ne bi .....LP
SlikaSlika

Uporabniški avatar
vesolc
Poznavalec foruma

Napisal/-a vesolc To nov 30, 2004 6:16 pm

Safran kolk casa pa si ti ze v tem poslu?? a mas ti kej fotk s teh testiranj oziroma al si se kdaj kej slikou s kanmu hudmu avtam?? a bi se ti lah kdaj prdruzu v nemciji...da bi vidu kako to laufa??
8)

Uporabniški avatar
golf_c
Stalni uporabnik

Napisal/-a golf_c To nov 30, 2004 6:33 pm

sam če pa ti prodaš oz. greš enkrat na teden po kšn avto pol se pa že splača....hočm rečt da ti tut finančno znese tut sam izlet na testne vožnje
hja....nimaš kej....morm priznat da če ti laufa pol pa ni panike....uglavnem res me zanima ta biznis.....pa kako to poteka.....če boš kdaj sam pa ti bo dolgčas lahk mene sabo vzameš.....oz če boš šou po kak auto pa ne boš meu sovoznika.....se javim da ti pomagam avto prpelat.....pol greva pa še na kakšno testno furo nekam by the way....sam še zdej ne vem al si use sam začeu al si se začeu s temu ukvarjat preko kšnga drucga posrednika.....če bi js se hotu z uvozom avtomobilov ukvarjat bi mogu še nemščino se naučit....al pa prevajalca sabo vozt
SlikaSlika

Lino
Nov uporabnik

Napisal/-a Lino To nov 30, 2004 9:05 pm

Oj, js sm od včerej k sm te sprašval nekej... Vglavnem - a to bi js kdaj šel lahko s tabo? Me ful zanima, pa ne boj se sm potrpežljiv. A se gre to za en dan, a za več? A to prespiš pol tam?

Pa recimo ti praviš da greš po avto - kako greš pol recimo s svojim gor, kdo pa oba nazaj pelje? Js ispit imam tko da ti lahko tud to pomagam... Pa še nauču se bom kako se registrira za to početje - vrjeno preizkušnja? A to že v sloveniji zrihtaš?

Hvala za odgovore in lep pozdrav, PavLINOžbej

Uporabniški avatar
killah bee
Smrtonosni čebelj

Kraj: RS

Napisal/-a killah bee To nov 30, 2004 9:11 pm

Lino je napisal/-a:Oj, js sm od včerej k sm te sprašval nekej... Vglavnem - a to bi js kdaj šel lahko s tabo? Me ful zanima, pa ne boj se sm potrpežljiv. A se gre to za en dan, a za več? A to prespiš pol tam?

Pa recimo ti praviš da greš po avto - kako greš pol recimo s svojim gor, kdo pa oba nazaj pelje? Js ispit imam tko da ti lahko tud to pomagam... Pa še nauču se bom kako se registrira za to početje - vrjeno preizkušnja? A to že v sloveniji zrihtaš?

Hvala za odgovore in lep pozdrav, PavLINOžbej

pomoje mora on kako avtovleko pa to naročit,al se motim :roll:

čene pa par pubecov iz foruma pober,pa gremo, sem jest tud zraven :D

eh sam jest pomoje ne pridem vpoštev, sem bl mala ribica pa to

no Saf , sem zraven če rabiš pomoč ;)

LP Killah bee
Slika

Fredy Miller
Nov uporabnik

Napisal/-a Fredy Miller To nov 30, 2004 10:16 pm

Konkretno me zanima cena za Hondo S2000, in sicer najnižja cena za katero mi jo lahko dobiš. Prosim če lahko sporočiš

Fredy Miller
Nov uporabnik

Napisal/-a Fredy Miller To nov 30, 2004 10:18 pm

Kako si mislil da ti jo kdo ki mu plačaš pripelje avto dol? Koliko kej plačuješ zato? Ker jaz bi delal to zastonj. Seveda če bi me vzel da bi ti delal zastonj

Uporabniški avatar
vesolc
Poznavalec foruma

Napisal/-a vesolc To nov 30, 2004 10:21 pm

safy a bi ti men lahko kaksno sluzbo zrihtou k si v tem poslu in vrjetn poznas ogromno pomembnih ljudi!! pa ce rabis nekoga za prevoz sem takoj zraven...
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov