SAFRANE je napisal/-a:Pug! je napisal/-a: sam vrjetn je navor pri novejsem lepse razporejen. Stari so mel zelo ozko obmocje vlecenja.
ja upam da je tko, ker najbrž res tistih 9 KM ni nevem kakšna razlika. Sam zakaj so pa šli pol sploh prenavljati mašino za samo 1 leto ??? ker 2001 ko je pa nova 7ica vn prišla je bil pa spet drug motor v 730s in sicer z 218 KM.
LP
JOHNY
Aha...ja ker v raznih testih so lih pri 184 KM grajali češ da ima dokaj občutno turbo luknjo in tudi sam sem jo šel pelat in res ni nevem kok prožna. 193 KM pa še nisem šel, to pa zato ker sploh nism vedu al so to varke al je res dejansko obstajal. No bomo vidl zdej.
SAFRANE je napisal/-a:
@golf_c:Hehe...nč posebnga, vsedeš se v avto in se odpelješ do enega salona oz. centra rabljenih k ma tak avto k te zanima. Pol se pa tm zmeniš za testno vožnjo. Nič kej tazga skratka. Ker gre pa klonkretno zejle za en tak avto k jih ne mrgoli lih velik, bom šel jest konkretno gledat v Nemčijo, kjer sem tkoaltko vsak teden in bom najdu en salon k ga prodaja in se z njim zapeljal. Če mi bo pa ustrezal gam pa maybe kupu. Maybe sm reku! da nav spet kšnih napadov...
LP
JOHNY
Lino je napisal/-a:Oj, js sm od včerej k sm te sprašval nekej... Vglavnem - a to bi js kdaj šel lahko s tabo? Me ful zanima, pa ne boj se sm potrpežljiv. A se gre to za en dan, a za več? A to prespiš pol tam?
Pa recimo ti praviš da greš po avto - kako greš pol recimo s svojim gor, kdo pa oba nazaj pelje? Js ispit imam tko da ti lahko tud to pomagam... Pa še nauču se bom kako se registrira za to početje - vrjeno preizkušnja? A to že v sloveniji zrihtaš?
Hvala za odgovore in lep pozdrav, PavLINOžbej
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov