Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

nitro1
Uporabnik

Sam neki..o SAFY-ju

Napisal/-a nitro1 Sr dec 01, 2004 12:04 am

Ker mi zmeri zaklenete temo pred nosom,bom kr kle nov topic odpru pa povedal par stvari.......seveda jo pol lahk takoj daš pod ključ gospod Pugi.
Nism glih prou doug cajta kle gor,ampak ko prebiram teme in berem poste vedno ko naletim na unga tržiškga norca (SAF) zaklenete temo.
Pa kaj je s tabo Safy a ti je strank zmankal da bi jim težil,pol se pa na net prideš sproščat...mislm beda tipo. Dej pust tale net že mal namir pa prodajej gor u tistih rovtah traktorje al kva že mate :? ;)
Btw,zakva si za vsako reč kuj tko občutliv če se nekdo mal poheca(mislim na unga Fredy-ja) k si takoj ko se je čist frišn na forumu pojavu grozil modijem naj ga skenslajo..k bi ti vedu kašna faca je drgač,sam se včasih rd mal poheca(na žalost na tvoj račun k maš na cajte take izpade)sam sej se vsi radi kdaj pa kdaj mal pohecamo,mar ne ;)
Uglavnem človk u roke se mal vzem pa pozab mal na net,ker če bi ti biznis res tko dobr laufou kot praviš,tud cajta neb imu za take kozlarije kot jih pišeš po raznih forumih :!:
O.k. sam tolk,zdele grem pa spat de nam zjutrej na šiht vs škilast gledou ;)

Uporabniški avatar
dejan84
Poznavalec foruma

Kraj: Cesta moj duma

Re: Sam neki..o SAFY-ju

Napisal/-a dejan84 Sr dec 01, 2004 12:06 am

nitro1 je napisal/-a:O.k. sam tolk,zdele grem pa spat de nam zjutrej na šiht vs škilast gledou ;)

Asžezačeuspetalkva :?
Zakaj vozniki hond v dežju vozijo tako hitro? Ker bežijo pred rjo :D

SeekK
Novinec

Kraj: Slovenija

Napisal/-a SeekK Sr dec 01, 2004 1:05 am

pa pismo dejte mir cloveku :? kok so brihtni eni ej...ne mors verjet! pa tista tema k je bla ravnokar zaklenjena tud ni na nobenem nivoju! mislm se zbere skupina frocev in majo veselje :roll: jao jao :x :?

Uporabniški avatar
Misak
Uporabnik

Kraj: Grosuplje

Napisal/-a Misak Sr dec 01, 2004 1:56 am

Sam res... Vsak clovk ma svoje muhe, take in drgacne!

Ce ti je ql preberat njegove poste, jih preberej, ce ti ni, gladko zignoreri.
Sj ves kako pravjo, TAKE IT OR LEAVE IT

To velja tut za vse ostale, k jim grejo doloceni osebki, teme, blablabla na zivce!!
Sploh pa ce bi se vsak brigu sam zase, bi blo tricetrt kregarije mn.

Zdj pa mir u bajt, kr pocas greste pa tut men ze na zivce!
Da bi zmanjšali število prometnih nesreč na naših cestah,
bi morali moškim prepovedati točiti alkohol.
In ženskam bencin!

Uporabniški avatar
20v
Novinec

Kraj: Mb

Napisal/-a 20v Sr dec 01, 2004 2:19 am

Ta forum živi. To se mi dopade. Ko se folk skrega pa se vedno izve nekaj o tistem ki šimfa in pa o tistem, ki je šimfan. Lepo "lie back and enjoy" :pop: - medtem ko se drugi :/:o:/

Uporabniški avatar
daewoo_rugby
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a daewoo_rugby Sr dec 01, 2004 2:34 am

dejte mer že s tem safijem, kaj vam gre tolk na falus, tuki ma človk zadnih 15objav in umes je 6 za safija, kaj a je avto, ja in kolk ma kej konjičkev, pišuka, dej kaj se greste, mam jst kej za povedat čez safija, pa tud velik dobrih stvari, pa jih ne, ko se mi bo pa zdel, da bi jih mogu, mu bom pa poslal PM ne pa tuki teme odpiru, folk mal se umirte, ker čakalne vrste za bypase so dolge.

Uporabniški avatar
super98
Uporabnik

Napisal/-a super98 Sr dec 01, 2004 3:15 am

daewoo_rugby je napisal/-a:dejte mer že s tem safijem, kaj vam gre tolk na falus, tuki ma človk zadnih 15objav in umes je 6 za safija, kaj a je avto, ja in kolk ma kej konjičkev, pišuka, dej kaj se greste, mam jst kej za povedat čez safija, pa tud velik dobrih stvari, pa jih ne, ko se mi bo pa zdel, da bi jih mogu, mu bom pa poslal PM ne pa tuki teme odpiru, folk mal se umirte, ker čakalne vrste za bypase so dolge.

Jst mam firmo

Jst lifram avtomobile za večino prodajalcev v SLO

Moj oči je najvplivnejši človek v SLO

Moj oči je bivši direktor skoraj vseh zelo pomebnih firm v SLO (tut tujina mu ni tuja)

Jaz imam veze in pogodbe po celem svetu

Bentli je zame j**c

BMWji 5ke so čefurski avti

Golf VR6 je karjola

itd...

OH JA!
TJUNING PA TO...

Uporabniški avatar
daewoo_rugby
Uporabnik

Napisal/-a daewoo_rugby Sr dec 01, 2004 3:17 am

ja no in zakaj si tuki to napisu, to isto mu pošl na PM, sej toč vem, kaj use piše, pa me dost stvari mot, sam da gre tok daleč pa ne.

Točn to kar si napisu, mu pošl na pm pa se zmenta, če si seveda upaš.

Jst ne vem kaj si mi hotu s tem postom pokazat, kar še ne vem, sam očitno ne kej prov pametnga.

Uporabniški avatar
super98
Uporabnik

Napisal/-a super98 Sr dec 01, 2004 3:28 am

To kar sm jst napisu je njegov slog. Ne bom zdej navaju tem kjer se je ta t.i. SAFY slog pokazu. To ni način enega odraslega komuniciranja. Forum ni namenjen samohvali, poveličevanju vsega svojega in v dostih primerih zaničevanju tujega.
Na to so ga nekateri uporabniki nekajkrat opozrili...enkrat je pa pač kaplja čez rob in pride do takih stvari.

Na PM tega ne pošiljam zaradi tega ker se mi zdi totalno brezveze in ne zaradi tega ker si ne upam...SVAŠTA (a me bo udaru prek kabla al kaj)!!!!

Teb sem pa s tem postom odgovoril na prej zastavljeno vprašanje zakaj nam gre safy tolk na k...
TJUNING PA TO...

Uporabniški avatar
daewoo_rugby
Uporabnik

Napisal/-a daewoo_rugby Sr dec 01, 2004 3:39 am

super98 je napisal/-a:To kar sm jst napisu je njegov slog. Ne bom zdej navaju tem kjer se je ta t.i. SAFY slog pokazu. To ni način enega odraslega komuniciranja. Forum ni namenjen samohvali, poveličevanju vsega svojega in v dostih primerih zaničevanju tujega.
Na to so ga nekateri uporabniki nekajkrat opozrili...enkrat je pa pač kaplja čez rob in pride do takih stvari.

Na PM tega ne pošiljam zaradi tega ker se mi zdi totalno brezveze in ne zaradi tega ker si ne upam...SVAŠTA (a me bo udaru prek kabla al kaj)!!!!

Teb sem pa s tem postom odgovoril na prej zastavljeno vprašanje zakaj nam gre safy tolk na k...

Ja sej mene ne mot, da ti gre na falus, kako veš da men ne gre, mene sam mot to, da se tolk govori o njem, pa se tolk tem odpira, je res, da to ni kumuniciranje odraslega... sam kaj je treba, zadn teden, sam še od safija piše tuki gor, je res, da majo use , pa fotr je use pa mama je vse pa ne vem kaj še, sam ljudje, k vejo kakšen je se lahko zadržijo, pa temo k odpre safy ne rab prebrat. Ja je prav da se ga opozarja, če gre pa vsem tolk na falus, ga nej pa banajo, sam da nau tema, safi mi je pa reku, da je moj avto grd,
safi mi je pa reku da je njegov očka močnejši od mojga, pa ne vem kaj. Pol končno ena bol zanimiva tema od te z naslovom, kolk konjov ti da športni filter, pol pa zakaj safi laže, men je mami rekla, da to ni lepo......

no uglavnem super 98 roka :D pa da bo mir safija pa :-:o :D

Uporabniški avatar
lisko
Moderator / upravnik foruma

Napisal/-a lisko Sr dec 01, 2004 5:51 am

Oki tole je pa kaplja čez rob mojih živcev. piška vam materna a nimate kaj druzga za delat kot pa viset na tem forumu pa obrekovat ljudi pa šimfat vse povprek????

Pa dejte no odrastite že enkrat. Mislim pa tud men gre hvalisanje safya tle po forumu na falus..... sam kaj naj? Lepo mu lahk privat povem da to ni način ( kar mu še nisem do zdej ker se mi je zdelo da boste vi tok pametni in ga ignorilali.... )..... ne vi prav čakate da se odpre tema o safyu pol pa veselo pljuvate.... mislim manj mate u glav ko pa safy..... pač vas mal zabava na način ki mu pravimo samohvala..... in seveda slovenija polna prepotentnih ljudi..... mu morte zabit kontra..... ker je njegov očka direktor.... in ker vaš pač ni mu pa morte neki druzga srat po glav.
Kdaj bote skpairal da tko ne pridemo nikamor?
Pa naj ta safy (vprašanje če sploh on piše... sej vemo kak je net pa kdo vse je lahk za kompom) piše kar hoče..... naj blati vse avte.... naj šimfa reno 5...... me ne gane....
Pč tip s svojim razmišljanjem.... ampak to pa še ne pomen da se morm na vsako njegovo temo piknit in provocirat.Če mi kaj ne paše pač ignoriram..... kak bi pa blo da bi vsakemu povedu svoje ki bi mel kaj prot men?
Dajte mal premislit no.... lepo vas prosim.Pa spravmo že enkrat ta forum na neko ravno ne pa da mamo al temo o sklopki al pa temo o safyu.... druzga zadnje par dni nisem zasledil.
Še enkrat vas prosim...... in tokrat bom temo zakleno jaz in ne pugi.

Aja pa še tole...... vsaka nadaljna tema ki bo namenjena provociranju na tem forumu bom jo zaklenu kak hitr jo bom vidu....
Lepo sem vas prosu..... dokažite da maste vsaj mal razumevanja in da ste na nekem nivoju..... ker tale tema je na nivoja prvošolčka.
Slika
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P ) :)
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: thunderbolt, tomzzi in 10 gostov