Kot prvo me zanima udobnost vožnje, prostornost avtomobila, nato zmogljivost in zanesljivost motorja, stroški vzdrževanja, servisa, poraba,..
Dobrodošla so vsa mnenja, prednosti ter slabosti nakupa vozila.
Hvala in lep pozdrav

ET je napisal/-a:Prostornost je good, zmogljivosti ni, pleh je zanič - Made in Korea, zanesljive niso, udobje - bolš k peš...
Raj kup kako Toyoto al pa karkol japonskega...Zanesljivo, kr udobno, zmogljivo, varno pa ne...
Dugi7 je napisal/-a:ET je napisal/-a:Prostornost je good, zmogljivosti ni, pleh je zanič - Made in Korea, zanesljive niso, udobje - bolš k peš...
Raj kup kako Toyoto al pa karkol japonskega...Zanesljivo, kr udobno, zmogljivo, varno pa ne...
Zgleda da nimaš pojma o kiah. Moj fotr ma Sephio l.96 pa še niti žarnice ni menjal! Pa tudi malo še ni rjava! Ta novejše kia so pa tudi dovolj udobne in zmogljive! Niso glih športne, ful lenobne pa tud ne
hitri in drzni je napisal/-a:Moja mat ma kio claru1.8 16V 110 konjev.
Da ti povem : :P
1.Taki avti so realativno poceni sam te pri popravljanju sezujejo.To je iz prve roke k jo js peljem na servis in mi je serviser sam povedu.
2.Problemi so z armaturko ker ce mas avto na soncu(ce nimas graze) ti popusti lepilo in se armaturka tazcne odlepljevat :P (nevem za drugacno besedo)Nova armaturka 100 kosov sam ti ne bo hrđala :P .
3.Starter tud zaje*bava sej mojo mat in skrga ko hocs przgat(vcasih)Popravilo od 70 do 100 kosov.
4.Udobnost in opremljenost solidna se posebej pri novejsih modelih.
5.Varnost v kur*cu :P .
6.Poraba velika za moje pojme
7.Zelo pa mi je vsec motor motorja ker je se kar mocen in pride stock do 200 brez problemov s malo tresenja a to je odvisno od moci motorja.
NoName je napisal/-a:hitri in drzni je napisal/-a:Moja mat ma kio claru1.8 16V 110 konjev.
Da ti povem : :P
1.Taki avti so realativno poceni sam te pri popravljanju sezujejo.To je iz prve roke k jo js peljem na servis in mi je serviser sam povedu.
2.Problemi so z armaturko ker ce mas avto na soncu(ce nimas graze) ti popusti lepilo in se armaturka tazcne odlepljevat :P (nevem za drugacno besedo)Nova armaturka 100 kosov sam ti ne bo hrđala :P .
3.Starter tud zaje*bava sej mojo mat in skrga ko hocs przgat(vcasih)Popravilo od 70 do 100 kosov.
4.Udobnost in opremljenost solidna se posebej pri novejsih modelih.
5.Varnost v kur*cu :P .
6.Poraba velika za moje pojme
7.Zelo pa mi je vsec motor motorja ker je se kar mocen in pride stock do 200 brez problemov s malo tresenja a to je odvisno od moci motorja.
1. avti so relativno poceni, za ceno dosti komfortni, varni, etc... glede vzdrzevanja (clarusa) lahk recem sam to da je gume (pa tud felge) precej tezje dobit zarad cudnih dimenzij - 195/65/r14 oz 195/70/r14 kot alternativa. kar se tice pa masine pa... js sm dal za redni servis na 60kkm okrog 20.000 sit, menjal sm pa svecke, olje (masina, menjalnik, bremze), filtre (sam za olje, zracni je biu pr prejsnji lastnici).
2. armaturka je res mal tak.. vsaj kar se tice imitacije lesa... ampak j s planiram tist itak dol pobrat pa ko bo dnar kaj lepsega gor pajsnat.
3. starter je mene tud zajebaval... popravilo? hmmm vzel sm ga dol, razsraufal, spucal ko je bil zamascen, sesraufal nazaj, prklopu, in kresne ko se nikol
4. udobnost mi je glede na ceno ful fajn (prej sm meu petko)
5. clarus se mi zdi dokaj varna zadevsna.. glede na to da mas pred sabo dva metra, pa za sabo takisto. pr 4.7 metra dolgem avtu se pa kr pozna...
6. poraba je res mal bolj bogata... ampak js sm meu prej petko 1.1 z okol 45 konji, pa sm meu porabe 7-8, zdaj mam pa clarusa 1.8 ki ima 116 konjev pa se klimo, pa mam prorabe 8-10.
7. ja... cruising je okol 200, brez problemov, pa napram petki ko sm se pr 150 ze posteno bal za svoje zivljenje, tu cruzam po avtocesti pr 200, brez da mi bi volan pigal...
no drgac pa tak.. sj znamka ni tak vazna... vazn je v katermu kakovostnem razredu mas avto... js se recimo velik bols pocutim v kii clarus za 800 jurjev kot pa v mercedezu razreda a za 2-3 miljone.
Primoz_86 je napisal/-a:Kio raje ne kupovat. Stric je imel kio sportage, kupil je novega in po nekaj letih ga je avto začel zelo zezat. Enkrat je vžgal, drugič spet ne, zamujal je v službo, ni mogel domov, na servisu je bil vedno, je delal en teden potem pa spet crkne kaj drugega, zamenjal je serviserje, spet isto. Tako se je dogajalo skoraj pol leta, nato je prodal.
Odvisno od sreče pri nakupu, on je pač ni imel
Primoz_86 je napisal/-a:Kio raje ne kupovat. Stric je imel kio sportage, kupil je novega in po nekaj letih ga je avto začel zelo zezat. Enkrat je vžgal, drugič spet ne, zamujal je v službo, ni mogel domov, na servisu je bil vedno, je delal en teden potem pa spet crkne kaj drugega, zamenjal je serviserje, spet isto. Tako se je dogajalo skoraj pol leta, nato je prodal.
Dugi7 je napisal/-a:ET je napisal/-a:Prostornost je good, zmogljivosti ni, pleh je zanič - Made in Korea, zanesljive niso, udobje - bolš k peš...
Zgleda da nimaš pojma o kiah. Moj fotr ma Sephio l.96 pa še niti žarnice ni menjal! Pa tudi malo še ni rjava! Ta novejše kia so pa tudi dovolj udobne in zmogljive! Niso glih športne, ful lenobne pa tud ne
Gricko je napisal/-a:Primoz_86 je napisal/-a:Kio raje ne kupovat. Stric je imel kio sportage, kupil je novega in po nekaj letih ga je avto začel zelo zezat. Enkrat je vžgal, drugič spet ne, zamujal je v službo, ni mogel domov, na servisu je bil vedno, je delal en teden potem pa spet crkne kaj drugega, zamenjal je serviserje, spet isto. Tako se je dogajalo skoraj pol leta, nato je prodal.
ja PI..DA no en avto serje pol je pa cela firma zanič![]()
![]()
![]()
![]()
Kva eni nabijate no??
VSAK AVTO-TOVARNA ima kakšno serijo, ki ga serje!!!!!
Kolk volvotov-(se motim?) so mogl vrniti v tovarno, ker se je airbeg sam od sebe sprožu???
Kolk VW je mel probleme z določenimi stvarmi!!
isto BMW
isto reno
isto fiat
.
...
..
.Pač lahko naletiš na vozilo, ki ma tovarniško napako!Zato pa je garancija!!!
drgač pa kot sem reku je kia kar vredu, sploh glede na ceno, se mi zdi da dosti nudi!!!
Kupil je pa verjetno glih nebi, ker so mi kaki drugi avti bolj po volji (izgled)!!!
hitri in drzni je napisal/-a:Gricko je napisal/-a:Primoz_86 je napisal/-a:Kio raje ne kupovat. Stric je imel kio sportage, kupil je novega in po nekaj letih ga je avto začel zelo zezat. Enkrat je vžgal, drugič spet ne, zamujal je v službo, ni mogel domov, na servisu je bil vedno, je delal en teden potem pa spet crkne kaj drugega, zamenjal je serviserje, spet isto. Tako se je dogajalo skoraj pol leta, nato je prodal.
ja PI..DA no en avto serje pol je pa cela firma zanič![]()
![]()
![]()
![]()
Kva eni nabijate no??
VSAK AVTO-TOVARNA ima kakšno serijo, ki ga serje!!!!!
Kolk volvotov-(se motim?) so mogl vrniti v tovarno, ker se je airbeg sam od sebe sprožu???
Kolk VW je mel probleme z določenimi stvarmi!!
isto BMW
isto reno
isto fiat
.
...
..
.Pač lahko naletiš na vozilo, ki ma tovarniško napako!Zato pa je garancija!!!
drgač pa kot sem reku je kia kar vredu, sploh glede na ceno, se mi zdi da dosti nudi!!!
Kupil je pa verjetno glih nebi, ker so mi kaki drugi avti bolj po volji (izgled)!!!
Ne bodi tako strog no KIA JE ZAKON edina kar meni ni vsec je drago vzdrzavanje
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov