Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

Uporabniški avatar
audi-fan
Novinec

Audi A6 1.8 automatic

Napisal/-a audi-fan Če dec 16, 2004 1:16 pm

Vprašanje za vse voznike Audijev: kaj menite o kombinaciji 1.8 motorja in avtomatskega menjalnika. Ali kdo mogoče vozi omenjeni avto?
Mogoče kdo vozi A6 z 1.8 motorjem, kako se obnese itd...
LP

P.S ne pisat da je 1.8T boljši,ker me to ne zanima. Zanima me izključno 1.8 motor

Uporabniški avatar
RR
Stalni uporabnik

Napisal/-a RR Če dec 16, 2004 1:23 pm

Napiši si na list kubikažo, moč v konjih, avt.menjalnik in težo avtomobila ::::::::::::::::) kaj sledi?........... nagradno vprašanje :idea:

Brez zamere, samo resnično to stori..... sem vozil A4 z omenjenim motorjem

Lp

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Re: Audi A6 1.8 automatic

Napisal/-a Slide Če dec 16, 2004 1:35 pm

audi-fan je napisal/-a:Vprašanje za vse voznike Audijev: kaj menite o kombinaciji 1.8 motorja in avtomatskega menjalnika. Ali kdo mogoče vozi omenjeni avto?
Mogoče kdo vozi A6 z 1.8 motorjem, kako se obnese itd...
LP

P.S ne pisat da je 1.8T boljši,ker me to ne zanima. Zanima me izključno 1.8 motor

Vozim A4 1.8...z motorjem samim ni popolnoma nobenih stroškov in problemov, razen rednih servisov...pred enim mesecem je sicer podivjal cagar za temperaturo hladilne tekočine, a se je stvar normalizirala.
Ne vem pa kako bo ta motor vlekel šestico ob še dodatnem bremenu avtomatskega menjalnika...če bo obremenjen, bo prehitevanje treba vzeti zelo previdno, vemo pa da tovornjaki vozeči 70-80 na magistralkah motijo...vsaj mene, ker ne vidm naprej, če me že avtomobili ne...
Understeer is when the driver is scared, oversteer is when the passengers are scared
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov