Matej 19d je napisal/-a:prosim odgovore kaj naj kupim za en avto sedaj imam škodo favorit ampak me moti ko pije 10 l/100 km jo naj imam al nej kupim kaj drugega
RedBaron je napisal/-a:Če ti gre OK, je ne menjuj!
ker bilo kaj drugega boš kupil, ne boš vedel pri čem si (OK lahko fajn kupiš, lahko pa se zaje...).
Sicer se mi pa 10l zdi velik za favoritko. Naj ti kak mehanik naštela fergazer (predvidevam da ni injection), pa bo tud poraba padla za kak liter.
Raje še počakaj kakšo leto, pa malo našparaj pa pol kaj bolj konkretnega nabavi (samo nasvet, v končni fazi je tvoj denar), ker za 400 kSIT ne boš dobil kaj bistveno boljšega od favoritke.
RedBaron je napisal/-a:Če ti gre OK, je ne menjuj!
Imperium je napisal/-a:Peugeot 405 recimo? Za 400k dobiš že zelo lepo ohranjen primerek letnik 93/94. Avto je poceni za vzdrževat, 1.6i motor je soliden in vzdržljiv ter ima zmerno porabo (pri mojem okrog 7l/100km), imel pa bo tudi precej opreme. Moraš pa dobit res ohranjenega in vzdrževanega, sicer zna biti drago. Olje pijejo vsi, vožnja in udobje pa sta izjemna. Pomojem stežka dobiš več avta za ta denar. Sicer pa zvozi Škodo do konca, če ti ne povzroča preveč stroškov seveda.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov