pa kaj vam je sploh lep ta avto, kr men je...

gorgo je napisal/-a:Sem pred nakupom tega avtomobila letnik 99-00. Pa me zanima ce ma kdo kake izkusnje s tem avtom, pa kera masina je kul. Nevem sam pa najraje nebi mel dizla...
pa kaj vam je sploh lep ta avto, kr men je...
gorgo je napisal/-a:pa kaj vam je sploh lep ta avto, kr men je...
gorgo je napisal/-a:haha vztrajam ravno ne, samo lep avtocek mi je. Ne mislim ga pa met ful dolgo samo za kake pol leta. dolgih relacij nekaj nea furam, samo iz MB do LJ pa mislim da nebi smelo bit problema. Ce sem zdaj mel Puntota (novi model), potem mislim da bi bla A klasa zaenkrat kar dobra...al vseeno ne?
_Jerry_ je napisal/-a:gorgo je napisal/-a:haha vztrajam ravno ne, samo lep avtocek mi je. Ne mislim ga pa met ful dolgo samo za kake pol leta. dolgih relacij nekaj nea furam, samo iz MB do LJ pa mislim da nebi smelo bit problema. Ce sem zdaj mel Puntota (novi model), potem mislim da bi bla A klasa zaenkrat kar dobra...al vseeno ne?
Ceprav sem na splosno zagovornik nemcev in nasprotnik italijanov, moram priznat da je Punto odlicen izdelek in jaz bi ga na tvojem mestu raje obdrzal (sploh ce je v igri samo pol leta), nato pa bi si kupil PRAVI avto (Mercedes ali karkoli drugega) in ne "avto za babe in penzioniste"...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov