nejc7610 je napisal/-a:tale trojka je pa res dobra, sam je tud kr dost $$$$. najbolj všeč mi je pelude, sam je mal premal močan. v glavnem, sj se ne odločam jst za nakup, kr prlepte še kj![]()
lp
sonči je napisal/-a:če bi jaz kupoval bi naredu vse, da kupim to trojko - blazno standardno lepa pa močna dost. edin pozimi bi mogoče šel s taxijem na šiht (zadnji pogon?!)ops:
andrej777 je napisal/-a:Jz sem tut takoj na BMw pomislu. (kaj pa druzga)
323 bi recimo bil ker je še pod 130kW (ma 125kW = 170KM) 2500cc motor 6 vrstni (biser med motorji) pa kot sem nekje bral ma cle nekaj konjev več kot je podatek(cca 180). Ker ma podobn motor kot 325 in je bil ošvahljen ravno zarad zavarovanja in ni v bistvu nč švohnejši kot 325. Po zmoglivostih tudi zlo malo zaostaja za 328 in je občutno bolši od 320.
Je pa malenkost čez 2.5 miljona. Recimo do 2,5 do 3 miljone. Je pa avto špica za vozt odličen motor ki še žre dost mal(poglej mal www.bmwslo.com) in tut dost močan za kej prehtet.![]()
![]()
In tudi cene ne bo več tolk zgubljal ker je že zdej recimo 1/3 novga. Malenkost bo še pala ko pride nova 3ka ven samo ni nekega velikega padca vrednosti.
RECIMO : http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?ID=223228
kdaj se boš pa z 530d?Slide je napisal/-a:andrej777 je napisal/-a:Jz sem tut takoj na BMw pomislu. (kaj pa druzga)
323 bi recimo bil ker je še pod 130kW (ma 125kW = 170KM) 2500cc motor 6 vrstni (biser med motorji) pa kot sem nekje bral ma cle nekaj konjev več kot je podatek(cca 180). Ker ma podobn motor kot 325 in je bil ošvahljen ravno zarad zavarovanja in ni v bistvu nč švohnejši kot 325. Po zmoglivostih tudi zlo malo zaostaja za 328 in je občutno bolši od 320.
Je pa malenkost čez 2.5 miljona. Recimo do 2,5 do 3 miljone. Je pa avto špica za vozt odličen motor ki še žre dost mal(poglej mal www.bmwslo.com) in tut dost močan za kej prehtet.![]()
![]()
In tudi cene ne bo več tolk zgubljal ker je že zdej recimo 1/3 novga. Malenkost bo še pala ko pride nova 3ka ven samo ni nekega velikega padca vrednosti.
U bistvu ima slabše zmogljivosti kot 325i...sicer malo, ampak ima, tako da dvomim da je popolnoma enak...predvsem pa občutno slabše od 328i...(sicer sem se jaz vozil z 523i in 528i) razlika je občutna...je pa res da je tudi občutno boljši kot 320i...čeprav...kasneje je imel 320i 2.2 mašino in 170 konjev :P ...s temi motorji je res zmešnjava
krofl je napisal/-a:kdaj se boš pa z 530d?Slide je napisal/-a:andrej777 je napisal/-a:Jz sem tut takoj na BMw pomislu. (kaj pa druzga)
![]()
U bistvu ima slabše zmogljivosti kot 325i...sicer malo, ampak ima, tako da dvomim da je popolnoma enak...predvsem pa občutno slabše od 328i...(sicer sem se jaz vozil z 523i in 528i) razlika je občutna...je pa res da je tudi občutno boljši kot 320i...čeprav...kasneje je imel 320i 2.2 mašino in 170 konjev :P ...s temi motorji je res zmešnjava:P
Slide je napisal/-a:andrej777 je napisal/-a:Jz sem tut takoj na BMw pomislu. (kaj pa druzga)
![]()
U bistvu ima slabše zmogljivosti kot 325i...sicer malo, ampak ima, tako da dvomim da je popolnoma enak...predvsem pa občutno slabše od 328i...(sicer sem se jaz vozil z 523i in 528i) razlika je občutna...je pa res da je tudi občutno boljši kot 320i...čeprav...kasneje je imel 320i 2.2 mašino in 170 konjev :P ...s temi motorji je res zmešnjava
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov