dedi ma vw passat variant 1,9 TDi, 110KM, letnik 1998 (maj), avtomatska klima, 2x airbag, comfortline, bele barve. prevoženih ma 45000 kilometrov.
cena takega avtomobila na trgu je nad 2.000.000, je neki podrsan po vogalih pa po sovoznikovih vratih spodej (je podrajsu ob večno kluko ene katrce). recimo 2.000.000.
spomladi bo menjou in je reku da mi ga da, če ga čm. jz sm študent, se prav nimam keša, kukr vem bi me registracija in zavarovanje (mladi voznik, brez bonusa/malusa) pršla nad 400.000. Tazga dnarja pa (valda) nimam. Smo se pol še neki menil, pa smo pršl do ideje, da bi ga dau on staro za novo, pa bi še hkrati men kupl en mnjši avto z majhnim motorje, 1,0 al pa 1,2, tak da ga lahk vzdržujm in plačujem vse stroške... cena okol/do 1.000.000) pa še (mogoče) poznamo enga tm, pa bi zrihtu še kšno nižjo ceno al pa kej tazga... -ne vemo če še dela tm.
moje stališče: takoj bi mel passata, sam je mal velk, ampak to ni velk problem, je pa res ful predraga registracija+zavarovanje... tem prodajalcem niti ne zaupam in nočm kupt en klump, zato bi mel raj passata, ampak še najraj pa ubistvu en nou autoček (polo, pa ta razred, mogoče lupov razred, pa še ni šanse da bi me nategnl), da bi ga loh mel dolg cajta, ker ne mislm menat prej kt kšne 7,8let. Takrt bo pa passat že str in bi se ubistvu res splačal kupt nou avto, kšn drug rabljen bi meu pa tud dost let (recimo letnik 2000). se bi ga pol težje prodal.
fora je, da se o tem še nismo pogovarjal (samo passat al pa rabljen), pa pustmo dejstvo da sm itak iz lj in da auta ubistvu ne rabm, ampak mam tok močno željo, sam bi si pa s svojim kešom kupu neki do 400.000. se pravi eno bedno kišto.
upam da ni preveč zakompliciran, pa še prašite če je kej nejasno, kakšna vprašanja. prosim svetujte!
thnx