Airborne je napisal/-a:No jaz samo vem, da ko sem se zanimal za ceno mislim da za obnovo rok, in pa tudi za servis sem poklical tako Interclass, Remont Kranj(zdajšnji Interclass) in pa Lekšeta. Lekše je bil za vse kar sem se jaz zanimal najdražji. Je pa res da razlike v ceni niso bile velike, sam vseen.
l.p.
lublancan je napisal/-a:Airborne je napisal/-a:No jaz samo vem, da ko sem se zanimal za ceno mislim da za obnovo rok, in pa tudi za servis sem poklical tako Interclass, Remont Kranj(zdajšnji Interclass) in pa Lekšeta. Lekše je bil za vse kar sem se jaz zanimal najdražji. Je pa res da razlike v ceni niso bile velike, sam vseen.
l.p.
ldober servis ti računa 20 000
slab 15 000
ker ne zrihtajo tko k je treba, morš pelat še na dobr servis in plačat 20 000
kdo je pol cenejši?
_Jerry_ je napisal/-a:Lekse je OK, razen tega da je drag, pri Interclassu so pa barabeCe se ne veste: vcasih so bili pooblasceni prodajalec vozil Volvo, pa so jim Svedi licenco odvzeli, ker so vrteli kilometre in popravljali totalke, skratka nategi na 1001 nacin
Zdaj lahko uvazajo samo se rabljene. Pri njih ne bi kupil niti tepiha, kaj sele avto...
_Jerry_ je napisal/-a:Lekse je OK, razen tega da je drag, pri Interclassu so pa barabeCe se ne veste: vcasih so bili pooblasceni prodajalec vozil Volvo, pa so jim Svedi licenco odvzeli, ker so vrteli kilometre in popravljali totalke, skratka nategi na 1001 nacin
Zdaj lahko uvazajo samo se rabljene. Pri njih ne bi kupil niti tepiha, kaj sele avto...
lublancan je napisal/-a:dober servis ti računa 20 000
slab 15 000
ker ne zrihtajo tko k je treba, morš pelat še na dobr servis in plačat 20 000
kdo je pol cenejši?
križi je napisal/-a:_Jerry_ je napisal/-a:Lekse je OK, razen tega da je drag, pri Interclassu so pa barabeCe se ne veste: vcasih so bili pooblasceni prodajalec vozil Volvo, pa so jim Svedi licenco odvzeli, ker so vrteli kilometre in popravljali totalke, skratka nategi na 1001 nacin
Tole je pa zanimiva informacija tudi zame!
Mogoce bi samo vprasal, ce ves kje je interclass???
Pa pokomentiral bi tole, da pri volvotu uvaza vsak svoje vozilo iz Svedske za razliko od ostalih znamk po vecini.
Glede Lekseta nimam sam kaj povedati edino to, da je res nekoliko drazji.
Kar se pa Interclasa tice bi pa dodal, da je malo cudno, da bi navijali kilometre ter postavljali neprave informacije kajti je ena redkih avtohis kolikor vem, da dajo tudi na rabljeno vozilo pol letno garancijo.
Avtov ne perejo v avtopralnici 100m strabn tako, da... No coment.
Tisto gor, ki je en uporabnik napisal, da je bila ena guma napihnjena na 3.0 bara, druga pa na 0.9... In ti si se upal it na cesto s takim vozilom?
ice je napisal/-a:Tam kjer kupuješ vozilo za 10 miljončkov, pomoje ni dvoma o tem, da ne bi bili prijazni.
križi je napisal/-a:_Jerry_ je napisal/-a:Lekse je OK, razen tega da je drag, pri Interclassu so pa barabeCe se ne veste: vcasih so bili pooblasceni prodajalec vozil Volvo, pa so jim Svedi licenco odvzeli, ker so vrteli kilometre in popravljali totalke, skratka nategi na 1001 nacin
Tole je pa zanimiva informacija tudi zame!
Mogoce bi samo vprasal, ce ves kje je interclass???
Pa pokomentiral bi tole, da pri volvotu uvaza vsak svoje vozilo iz Svedske za razliko od ostalih znamk po vecini.
Glede Lekseta nimam sam kaj povedati edino to, da je res nekoliko drazji.
Kar se pa Interclasa tice bi pa dodal, da je malo cudno, da bi navijali kilometre ter postavljali neprave informacije kajti je ena redkih avtohis kolikor vem, da dajo tudi na rabljeno vozilo pol letno garancijo.
Avtov ne perejo v avtopralnici 100m strabn tako, da... No coment.
Tisto gor, ki je en uporabnik napisal, da je bila ena guma napihnjena na 3.0 bara, druga pa na 0.9... In ti si se upal it na cesto s takim vozilom?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov