Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

M
Stalni uporabnik

Ali kdo pozne tega XM?

Napisal/-a M Sr jan 12, 2005 5:20 pm

Ali pozna kdo konkretno tole vozilo (XM break)? Prosim za mnenja in komentarje. Thnx!

http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=248924

s_mande
Stalni uporabnik

Kraj: Koroska

Napisal/-a s_mande Sr jan 12, 2005 5:25 pm

Tega avta osebno ne poznam,ima pa ga moj prijatelj(pravtako XM z 2.2 ali 2.4 motorjem seveda turbo dizelski)...Avto je pravi kar se tice nacina voznje,zelo udoben,mislim da varen in ni tudi velik porabnik!Gre pa zelo dobro in se da kar lepo peljati z njim!On ima ze prevozenih okoli 500.000km pa se avto normalno gre,vse noramlno funkcionira!Tudi TURBO!Vsekakor svetujem taksen nakup,res je da avto ni glih najlepsih oblik ima pa druge care...

Uporabniški avatar
M3
Moderator foruma

Kraj: Koper

Napisal/-a M3 Sr jan 12, 2005 5:53 pm

tudi jaz ne poznam konkretno tega, samo vidim da je zelo lepo ohranjen avto,
sedeži zgledajo zelo udobni, pa tista slika z podrti sedeži ti marskikaj pove :lol:
če ne živiš sam in maš stisko kam it z punco :lol:
Slika

Uporabniški avatar
splash
Poznavalec foruma

Napisal/-a splash Sr jan 12, 2005 5:56 pm

en prjatu ma mislm da 2.0 turbo.(nism prepričan). avto je na splošno zelo dober, sicer pa tud ne pije tako grozno, dizl mora bit pa zelo varčen. no odvisno kolk je uničena mašina, drgač je pa francoz, to pa itak pomen da je zelo mehak avto.

KREMENKO
Stalni uporabnik

Kraj: GLIH T´M

Napisal/-a KREMENKO Sr jan 12, 2005 8:46 pm

Jaz sem že večkrat vozil xm in navadnega in break, pa vse motorje. Avto je zelo udoben, poraba ni tako visoka (niti pri 3.0 V6 ne). Ti pa avto nudi zelo veliko, glede na to koliko stane (govorim na splošno). V konkretnem primeru, že to da je turbina nova je veliko (nova pri Citroenu v Kopru stane nekaj čez 400000 sit). Kilometrov ni toliko, da jih nebi še veliko zdržal, če je le kej redno servisiran. Aja pa zadi spraviš ogromno robe.
Če te še kaj zanima pa kar vpraši.
Lp
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot] in 10 gostov