Jao no, kaj ni mogu tale mene pocakat
Cena je se kako realna, mogoce celo malo nizka. Kilometri so za letnik 2001 kar vredu, glede na ceno pa mogoce malo nizki.
Tezave so verjetno tako kot pri vseh ostalih:
Ce je trovraten padajo notr sipe - dokler se ne zamenja nosilcev. Pri tem letniku zna biti to ze odpravljeno,
stikalo v kljucavnici se zapacka.
nekaj ljudi ima tezave z LMMji, pri mojem ('00 100kkm) pa se dela vredu.
Mogoce sem se kej pozabil napisat - poskusi malo poiskat teme z naslovom Golf IV, kjer sem nekomu na dolgo in siroko opisal vse meni znane tezave.
Kaj drugega pa niti ni za pricakovati. Nekaj se govori, da mocnejsim PD TDI masinam (130 in 150KM) rade pokajo glave. Jest ne poznam nobenga tazga primera.
Poraba za te konje precej nizka - moj 115 konjski kuri med 5.5 in 6.0, s temle tankom pa vse kaze na 1000km

Tale bo verjetno malo bolj zahteven glede goriva, bolj zarad 4 motiona, kot zaradi vecje moci, a poraba ne bi smela bit visja za vec kot pol litra - ob normalni voznji (omejitve +10) seveda.
Kaj nej recem.. slovenec sem, pa fous sem mu :P

ops: , ker je TDIje z GTI opremo res tezko najdt, ceprov sem dons enga vidu

Ce pa dodas se 4 motion mors met pa res veliko sreco. Aja, glede cipanja, tja nekje do 180KM prakticno brez posledic - seveda ob voznji z glavo - kar je pa vec je pa ze vprasljivo.
Se to, kot je ze nekdo napisal, rabi ta masina da se ogreje, ko je zunaj okol nicle kaksnih 10km oz 10minut voznje in ta cas ga jest ne vozim vec kot do 2k obratov - kar je v 6. priblizno 100km/h ali malo cez.