juhica je napisal/-a:aja, pa cabrio izvedba je tud neki cist druzga no... ma kar neki, spet eden ki mu reces jaguar pa se mu falus dvigne, a ne d.j.
Malce preveri o čem govorijo preden pišeš
Aja, a ne bi moral bit v šoli? Spet špricaš pouk? Te bo mami tepla, ker si poreden!
"instinktivno" vzel njuno informacije za točnejšo
Če si vsaj kolikor toliko odrasel se malce zamisl
damjanc je napisal/-a:Sklepaš pravilno avto je oz. bo uvozen iz amerike preko nemcije, Zakaj mislis da bi tukaj imel probleme z homologacijo??? to me zares zanima saj je avto ze skoraj za prevzet gor v nemciji---
(kot zanimivost volan na drugi strani sploh ni problem pri nasi homologaciji...)
LP
damjanc
Drugače sem pa tisto glede pouka napisal šele, ko si ti rekel, da nej bi se meni dvignil falus ob imenu jaguar. Tako, da si ti začel z podjebavanjem 
Rjuhar je napisal/-a:Jest sem v nemčiji gledal pri prodajalcu Daimler Double Six serije 1, letnik 73 z desnim volanom, v povsem originalnem stanju, le potreben barvanja in majhnega kleparskega popravila. Avto delujoč, redno vzdrževan (vsa dokumentacija), nekaj čez 300000 km. Cena je bila nastavljena na 2500€. Še danes mi je žal, da ga nisem vzel. Moj sanjski avto (sicer bi tu delal samo za registracijo in bencin, pa vseeno)
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 33 gostov