ban je napisal/-a:Če maš namen kupt cliota se ti ga splača v TPV avto v Novem mestu, ker tukej so najcenejši v SLO.
Shatzy je napisal/-a:Dej poglej mal nazaj, en se je isto odločal...voham da se bo tole zaklenil...drgač gre pa moj glas cliotu...bolj ti bo držu ceno, pa te zadnji modeli nimajo več napak.
Mrcina je napisal/-a:ban je napisal/-a:Če maš namen kupt cliota se ti ga splača v TPV avto v Novem mestu, ker tukej so najcenejši v SLO.
Ali pa še v eni avtohiši, khm ne bom reklame delal, lahko na pm... Dobiš še 10% popusta na renaulte, ker ga kao kupi en zaposlen iz revoza in dobiš njegov popust, njemu pa daš 15k... S tem da po novem si prvi lastnik, torej je avto pisan direktno nate in ne več na njega...
LP Mrcina
Zorqon je napisal/-a:Vozil ze oba corso in cliota...oba letnik 2004.
Jaz bi vzel corso..predvsem zaradi bolj sportne lege na cesti in bolj živega motorja, pa predvsem zaradi tega ker večina ki jih ima corso pravi da ni imela težav z kakimi okvarami...pri cliotu pa se veliko slišo o okvarah.
Sicer nisem nobenga veliko vozil...ravno tolko da sem malo probal...recimo vsakega 5km. Tak da ti ne moram povedati kateri je na daljše proge bolj udoben.
Meni se je pač vožnja s corso zdela bolj zabavna
spektr je napisal/-a:Zorqon je napisal/-a:Vozil ze oba corso in cliota...oba letnik 2004.
Jaz bi vzel corso..predvsem zaradi bolj sportne lege na cesti in bolj živega motorja, pa predvsem zaradi tega ker večina ki jih ima corso pravi da ni imela težav z kakimi okvarami...pri cliotu pa se veliko slišo o okvarah.
Sicer nisem nobenga veliko vozil...ravno tolko da sem malo probal...recimo vsakega 5km. Tak da ti ne moram povedati kateri je na daljše proge bolj udoben.
Corsa bolj živahna? Do sedaj so vsi trdili, da je klio bolj živahen. No ja sej pravm, bo treba probat
Zorqon je napisal/-a:spektr je napisal/-a:Zorqon je napisal/-a:Vozil ze oba corso in cliota...oba letnik 2004.
Corsa bolj živahna? Do sedaj so vsi trdili, da je klio bolj živahen. No ja sej pravm, bo treba probat
Ne vem...to so moje izskušnje z njima....meni se je nasplošno zdela corsa bolj športna...lahko pa tudi da je bil oni clio ze rafukan, ker ga ima bolj extremen voznik.Ne vek kak je nasplošno...jaz sem samo ta dva sprobal in se to ne veliko
Mrcina je napisal/-a:ban je napisal/-a:Če maš namen kupt cliota se ti ga splača v TPV avto v Novem mestu, ker tukej so najcenejši v SLO.
Ali pa še v eni avtohiši, khm ne bom reklame delal, lahko na pm... Dobiš še 10% popusta na renaulte, ker ga kao kupi en zaposlen iz revoza in dobiš njegov popust, njemu pa daš 15k... S tem da po novem si prvi lastnik, torej je avto pisan direktno nate in ne več na njega...
LP Mrcina
Mrcina je napisal/-a:Jaz sem vozil cliota 1,4 75km (mk1) in je bolj tako tako in pa tanovega dizla, samo ne vem koliko konjev, ki mi pa sploh ni bil všeč. sem se pa vozil tudi v 1,4 16v, je pa to že bolj strup, ker oreng leti za tako malo kištico. Samo ne morem primerjat s corso, ker je ne poznam spljoh. Bi pa osebno rajši cliota, kar tako brez razloga, oz, ker ne maram nemških avtov(no, nekatere že, majhnih pa ne)
Lp Mrcina
ban je napisal/-a:kokr jst vem se dobi 12 %
samto se pr cliotu pr 400000 popusta ne splača
ker ne profitiraš
lp
aja drgač sm pa za cliota (men je tanova rdeče oranžna barva ta naj tabolš)
lp
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov