kupujem nov avto. Moji favoriti:
-peugeot 307( karavan) 2.0
-mitsubischi outlander 2.0
-land rover- freelander 2.0
-mazda 6 1.8
Hvala za pomoc.

pilgrim je napisal/-a:terenec IN karavan - subaru forester, je pa cena novega žal čez 6M![]()
imam ga dober mesec, kupil sem novega, dal gor kljuko (cca 58k SIT). Seveda o avtu ne morem še povedati kaj dosti, mi pa počasi leze pod kožo. Avto je nekaj posebnega.
Prostora na zadnji klopi je malo manj kot prej v scenicu, tudi prtljažnik je malo manjši, mi pa zelo paše, da se sedi malo višje, pregled je zelo dober, avto ima vse (avtoklima,elektrika....) in nobene odvečne šminke, poraba je bila pri prvem tanku 10,7, sedaj pa med 9,3 in 10,0... avto je natančno izdelan, kakovosten zelo. dvoliterska boxer mašina ima zanimiv zvok, avto vleče dobro (125KM), po avtocesti se 150 pelješ normalno...
...skratka.....razmisli...?
PS: Glede outlanderja te bo morda zanimal naslednji test 12ih SUV, kjer sta forester in ford escape bila najbolje ocenjena daleč najslabše med vsemi pa se je odrezal ravno outlander!
http://www.htguide.com/forum/archive/index.php4/t-6477
SubaruFreak je napisal/-a:Ce bi imel zdejle 5-6 mio sit sploh ne bi razmisljal in bi sel tisto sekundo narocit subaru foresterja ali pa outbacka. Oba dva lahko vleceta prikolico do teze 1500kg - in to brez problema. Poleg tega pa ubijes dve muhi na en mah ... Imas prostoren avto z AWD pogonom in masino pod haubo, ki te ne bo pustila na cedilu nadaljnjih 300k + km.
Za ceno 6mio sit dobis najvec od vseh ostalih. Pa se kar se voznih lastnosti in pa vzdrzljivosti tice sta ta dva avtomobila najboljsa izbira.
Na tvojem mestu, bi si ogledal omenjena modela v salonu Interservice v Lj.
Odlocitev pa je na koncu seveda v tvojih rokah.
evo se link do karakteristik outbacka:
http://www.media-um.si/subaru03/outback/outback_glav.htm
Templar je napisal/-a:pilgrim je napisal/-a:terenec IN karavan - subaru forester, je pa cena novega žal čez 6M![]()
imam ga dober mesec, kupil sem novega, dal gor kljuko (cca 58k SIT). Seveda o avtu ne morem še povedati kaj dosti, mi pa počasi leze pod kožo. Avto je nekaj posebnega.
Prostora na zadnji klopi je malo manj kot prej v scenicu, tudi prtljažnik je malo manjši, mi pa zelo paše, da se sedi malo višje, pregled je zelo dober, avto ima vse (avtoklima,elektrika....) in nobene odvečne šminke, poraba je bila pri prvem tanku 10,7, sedaj pa med 9,3 in 10,0... avto je natančno izdelan, kakovosten zelo. dvoliterska boxer mašina ima zanimiv zvok, avto vleče dobro (125KM), po avtocesti se 150 pelješ normalno...
...skratka.....razmisli...?
PS: Glede outlanderja te bo morda zanimal naslednji test 12ih SUV, kjer sta forester in ford escape bila najbolje ocenjena daleč najslabše med vsemi pa se je odrezal ravno outlander!
http://www.htguide.com/forum/archive/index.php4/t-6477
Daj malo preberi ta test bolj natančno! Ni tako kot se na prvo črko sliši!
1. So teste delali ameri
2. So se vsi razen tistih ki imajo stranske air-bage odrezali slabo
3. Ko avto težek 1.6tone zaletiš stransko v drog ziher ni dobro
4. Uporabljala se je neka nova metoda
5. Avto je dobil zelo dobre ocene na t.i. čelnem trku
6. Mislim pa da smo take debilne marketinške poteze kot so chrash testi že dematirali. Od tega da nikakor ni mogoče simulirat prave situacije s enim samim avtom in statično na beton priterjenooviro kot tudi razne fore v stilu opozorilnikov za pasove....
Po forumu brska: Google [Bot] in 3 gostov