a rabš za u šolo lih avto za 7 mio al kok je? sj se lexusa dobi tut že za slabe 3 miljončke in verjem da je to moj sanjski avto, k ga bom enkat 100% meu. sm ga meu čast pelat in dobesedno lima na zic. pa notr je lep, pa tist zvok

zato tut priporočam lexusa, ker celice ne poznam. mi je pa en najlepših avtov sploh. a si mogoč kj razmišlal o kaki rx-8, micki evo8, al pa subaru imprezi wrx sti? so usi prbližn ista cena. ne vem jz bi tut o teh mau razmislu :P
sori da sm si te mal prvošču v zadnih 3h stavkih. sam ne morš taka bedna prašanja postavlat. sm jz tut dijak. in sm tut delal prek študenta. sicer sam 2 mesca ampak neki je. in sm dobo 180 jurjev in sem jih zapravu prej kt u dveh mescih. pa si nism nč tacga kupu. tko da ne mi rečt, da maš dnarja za celico. usaj sam ga nis našparou. ker če rečmo 4 leta že delaš, pa dobiš na mesec cca. 80k sit, od tega usaj 20k zapravš (sm 100% da ga feštaš in da kdaj komu kako pivice častiš), pol je tle še karta za bus ene 10k mesečno. se pravi je to 50k*(12*4)= 2400000 SIT. in kje je še drugih 5 mio pa pol?
če bi jz meu skor 3 mio dnarja bi si kupu en avtoček za kak mio pa pol, pol bi dau 500-700k na njega dab ga zrihtau, drugo bi pa šparou za bencin, pa servise, registracijo, zavarovanje... pa tut ni glih fajn če si kt jz k se s 30k mesečno komi prebijaš in ti 25. zmanjka.
pa brez zamere, ampak močno dvomim, da maš dnar za celico oz lexusa. mislm da je večina foruma podobnega mnenja.
lp