Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

Uporabniški avatar
Mrcina
Uporabnik

Kraj: Kočevje

mazda 323f

Napisal/-a Mrcina Po feb 07, 2005 10:44 am

ojla!

Sedaj mi je nekaj prišlo mimo oči in imam priliko nabavit mazdo 323f letnik 1997. Avto poznam, ker je iz mojega mesta. Zato sem se malce pozanimal in naj bi podatki navedeni držali, avto ni bil nikoli karamboliran prevoženih ima pa 145.000km (realnih)in sicer relacijske vožnje (kočevje-lj). Pa me zanima, če je to za tako mazdo dosti, ali bi mogla brez problemov še it in it. Aja mašina je 1,5. Zanima me predvsem, če se bodo počasi začeli pojavljat kaki problemčki ali bo šlo še in še...

Zamenjal pa bi jo za Hondo civic bingo, isto letnik 1997... Predvsem zato, ker mi je mazda bolj všeč, pa štiri vrata ima, pa malce več opreme (ABS, airbagi, šibedah...). kaj menite???

Grem še na mazda forum tole zastavit, ampak vi kar kaj napišite...

LP Mrcina
Pod pokrovom pa (že) 86 hrčkov...
dihtunga.press

Uporabniški avatar
Puskin
Nov uporabnik

Kraj: Ptuj

Napisal/-a Puskin Po feb 07, 2005 10:57 am

Jaz imam letnik 96 in lahko samo hvalim ta avto! Prevoženih 140.000 samo servisi (olje, filter) in to je to! :D

_Jerry_
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Re: mazda 323f

Napisal/-a _Jerry_ Po feb 07, 2005 9:41 pm

Mrcina je napisal/-a: Predvsem zato, ker mi je mazda bolj všeč, pa štiri vrata ima, pa malce več opreme (ABS, airbagi, šibedah...). kaj menite???

Ni klime -ni opreme. Simple as that ;)

Uporabniški avatar
Mrcina
Uporabnik

Kraj: Kočevje

Re: mazda 323f

Napisal/-a Mrcina Sr feb 09, 2005 7:10 am

_Jerry_ je napisal/-a:
Mrcina je napisal/-a: Predvsem zato, ker mi je mazda bolj všeč, pa štiri vrata ima, pa malce več opreme (ABS, airbagi, šibedah...). kaj menite???

Ni klime -ni opreme. Simple as that ;)

Hehe, jerry, saj vem... Prva stvar ki sem jo vprašal je bila, če ima klimo... Če bi jo imela, bi jo jaz tudi že imel.... :D :D

Sem se pa odločil, da ne grem v menjavo... S

Samo kot zanimivost, za Hondo sem našel kupca v enem dnevu... Ker odkar se je pol širše familije prvič vozilo s Hondo bi vsi radi zamenjali svoje cliote ;) ;)

LP Mrcina
Pod pokrovom pa (že) 86 hrčkov...
dihtunga.press

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu Sr feb 09, 2005 7:20 am

Jst vem za eno Mazdfo 323 HB ima 1.8 turbo mašinco s 176KM in stalni 4 kolesni pogon(4WD) + klimo, je letnik 97 in se prodaja za 500.000 sit. Če si bi jo kdo zaželel naj me kontaktira preko PM.
Old subarus never die, they just get faster!
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov