s_mande je napisal/-a:PRAVILNO SI SE ODLOCIL!Sploh pa ne kupuj Alfe Romeo-samo moj nasvet,nebom razlagal zakaj,ve vsak sam!Nocem prepirov ampak zame Alfa ni avto!
Josephe je napisal/-a:s_mande je napisal/-a:PRAVILNO SI SE ODLOCIL!Sploh pa ne kupuj Alfe Romeo-samo moj nasvet,nebom razlagal zakaj,ve vsak sam!Nocem prepirov ampak zame Alfa ni avto!
NE ne, alfa je dobr avto samo nov ali direkt od prvega lastnika, ko veš kaj kupš. Večina ostalih pa ima za seboj 3 totalke in 5 salt v jarek, j*** ga to pa naredi alfin motor.
LP Joseph
s_mande je napisal/-a:Josephe je napisal/-a:s_mande je napisal/-a:PRAVILNO SI SE ODLOCIL!Sploh pa ne kupuj Alfe Romeo-samo moj nasvet,nebom razlagal zakaj,ve vsak sam!Nocem prepirov ampak zame Alfa ni avto!
NE ne, alfa je dobr avto samo nov ali direkt od prvega lastnika, ko veš kaj kupš. Večina ostalih pa ima za seboj 3 totalke in 5 salt v jarek, j*** ga to pa naredi alfin motor.
LP Joseph
ja dobro naj bo potem po tvoje,vem pa nekaj iz lastnih izkusenj!Mene je avto razocaral,res je da je lep avto Alfa 156 in zelo dobro gre,ampak da je pa avto tako pokvarljiv pa nisem mogel verjeti!Imel prijatelj,kupil pred dvema letoma placal jo je 3.600.000ST staro slabo leto od prvega lastnika,letos prodal za okoli 1.600.000SIT,kar pomeni da je izgubi 2.000.000SIT!Prodal jo je pa zato tako poceni ker je imel zaaran motor YAMAHA R1..je pa rekel da je imel veliko problemov,kot se z nobeno Alfico-bil je precej razocaran!l
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov