FLINK je napisal/-a:Ce si pa pohodu v 2 in 3 je pa trenutna bla kr krepka...15l zihr.
LP
pilgrim je napisal/-a:FLINK je napisal/-a:Ce si pa pohodu v 2 in 3 je pa trenutna bla kr krepka...15l zihr.
LP
Ta podatek, trenutna poraba, ki se prikaže na računalniku, ko pohodiš plin (in pokaže tam do čez 20 litrov), ni merodajna za povprečno porabo. Jaz sem v seniku (letnik 2002, dizel 1,9) imel vedno računalnik nastavljen na trenutno porabo, in je vedno pri pospeševanju nad 3k obratov pokazal cifro 16, 17 litrov, pa je bila povprečna poraba vsa leta cca 6,5 litra na 100km.
kljukec je napisal/-a:pilgrim je napisal/-a:FLINK je napisal/-a:Ce si pa pohodu v 2 in 3 je pa trenutna bla kr krepka...15l zihr.
LP
Ta podatek, trenutna poraba, ki se prikaže na računalniku, ko pohodiš plin (in pokaže tam do čez 20 litrov), ni merodajna za povprečno porabo. Jaz sem v seniku (letnik 2002, dizel 1,9) imel vedno računalnik nastavljen na trenutno porabo, in je vedno pri pospeševanju nad 3k obratov pokazal cifro 16, 17 litrov, pa je bila povprečna poraba vsa leta cca 6,5 litra na 100km.
allroad 2.5 tdi 68 litrov trenutne porabe
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov