@Super98: Nakup Discota je kot nakup rabljenega pralnega stroja. Treba je vse prevert ce kje pusca

In to resno, ker recimo po slabem letu od kar imam mojega V8, pusca ze posodica za zavorno, hidravlika za sklopko, hladilnik... skratka ta avto markira (pa ni moj edini - v klubu smo ugotovil, da je LR kot en pes. On lepo vse zamarkira, da ve kje je njegov teritorij

). Drugace pa se ti mora dat iskat ta pravega. Lahko dobis zelo zgonjenega, ce tudi zgleda kot nov, najde se pa tudi tak, ki mu vsa plastika sklepeta, je pa odlicno ohranjen motor. Jest se sicer na dizle ne spoznam ampak ni posebne razlike. Drugace so pa v Diffe, Discote in RR vgrajeni naslednji motorji: 200Tdi >95 (V4, 95KM, brez posebne elektronike), 300Tdi >01 (V4, 115KM, z elektroniko, ki se jo da malo cipat) in TD5 <01 (V5, 135KM, z racunalnikom in moznostjo cipanja na 165KM in tudi vec).
Paziti moras naslednje zadeve:
- kaksna je sasija (traverze na podvozju), kaksen je pleh na obrobah okoli sip in pod vrati, kaksen je pleh okoli motorja
- ce je novejsi ga pelji na Summit na racunalnik, da ti povejo kako so delal s tem avtom
- ce je starejsi pa se preglej kje kaj pusca, kaksen je pleh pod tapetami, kako so zgoneni nosilci za vrata (se posebej zadnja), odpri pogrov bazena za sportni filter in tam noter se vidi koliko je bil vozen po terenu (ce je notri blato ti pove veliko), na podvozju si poglej stanje bunk na oseh (ce so porajsane ali butnene), stanje menjalnika, auspuha, kardana (ce je kaj porajsano)... stanje bremz...
- ce se lepo prestavlja menjalnik, ce se bp prestavlja reduktor in spere (razen ce so elektronske), ce ima volan luft...
- No potem pride pa ta lusten del PEJD GA VOZT. sprobaj lego na cesti (ce se v ovinkih nagiba je to normalno), sprobaj ga zapeljat diagonalno na en manjsi hribcek in mu zvij osi (ena v eno smer, druga v drugo, da sta diagonalna kolesa cimbolj v luftu) potem se vidijo tudi fedri najboljse. Sprobaj voznjo z reduktorjem (speljuj v tretji na ravnem) in sprobaj zapore differenciala (na spolzki podlagi)
No, to je to. Priporocam ti, da najprej vse pogledas, potem ga gres vozit, ker mene je najbolj zavedla dusa avtomobila in potem nisem nobene napake videl. Lahko mi pa se posljes PM, da te peljem z mojim oz. da greva pogledat tistega, ki ti je vsec.
@TommyGun: za to ceno se ga splaca. Je pa treba zadevo sprobat kot vsakega. Ce ga mislis za teren met je sicer mal svoh ampak pelji ga tudi na teren.
lp, Tomas