Lep pozdrav!
Naj se jaz nekaj pripomnim,nasmejal sem se ob Sablacevem postu(11 pro.nesrec) pa se o izjavi kdor ni imel ni pravi sofer!!!

Kaj pa jaz vem,res je da nikjer ne pise da se bo mula razbil ali ne!Nedavno je bil podoben post pa se je zaklenil zaradi pametovanja in kregarije ces da se bo fant sigurno razbil...Pa naj se,lahko se razbije tudi sa Yugom 45 ce bo pretiraval in rinil z glavo skozi zid!Jaz ze vozim tri leta pa zaenkrat hvala bogu se nisem imel podobnih izkusenj pa se kljubtemu nimam za dobre voznika!Clovek se uci voziti celo zivljenje,vsakih ko se vseedes v avto je nekaj novega nekaj drugacnega...toliko o tem!
Ja fajn fantu,jaz mu privoscim,naj ga ima samo pamet v glavo!Jaz imam RENAULT 5 za 100.000SIT pa sem sem si jo kupil+zavaroval+opremil in sam jo vzdrzujem kot vecinoma nas tu na forumu!Pa sem ponosen nase in nisem poln favsije tistim ki jim vse stlacijo v rit!Samo nebo pa pol en taksen od njih meni pametoval...Moj oce ni magnat zato si pac moram vse sam,saj mi pomaga sam bore amlo in sem pravtako zadovoljen in znam stvari cenit in znam biti hvalezen!Nekateri to ne znajo!
Fant pa naj si kupi kaj hoce,OMEGO LOTUS ali VW 4 GTI,PASSAT 1.8T...jaz vem kaj bi si kupil!Vsak pac ima svoj okus in jaz vem da si v zivljenju nebi kupil HYUNDAI-ja BLLLEEEEKKKK!!!Toliko za enkrat pa nisem mislil kaj slabega!Lep vecer zelim se naprej!