Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

s_mande
Stalni uporabnik

Kraj: Koroska

Nakup avtomobila Seat IBIZA 1.4 16V...kaj menite?KUPLJENO!!!

Napisal/-a s_mande Po feb 28, 2005 12:44 pm

Lep pozdrav?

Oce se je odlocil da bi le mogoce zamenjal avto in sicer bi kupil novo SEAT IBIZO z 1.4 16V motorjem,meni osebno je avto zelo vsec in nudi tudi varen obcutek ima dokaj dobre vozne lastnosti in nekaj opreme(climatronic,ABS...)
Mogoce je kdo od uporabnikov tega foruma ponosen lastnik tega avtomobila,me pa zanimajo njegove izkusnje o tem avtomobilu,ima kdo slabe ali dobre izkusnje?
Prosim za mnenja,kaj mislite o tem avtomobilu,bi pa kupili novega z opremo kot je ta v clanku ampak 5-vratni model.Aja pa oce je star 45 let tako da mislim da bi mu zadoscala...

Kaj vi menite,komentarji dobrodosli.Najlepsa hvala za komentarje in vas trud!Lep pozdrav.s_mande

Clanek... http://www.avtoin.com/news.php?id=773
Zadnjič spremenil s_mande, dne So mar 05, 2005 9:59 am, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
ban
Mojster foruma

Napisal/-a ban To mar 01, 2005 3:10 pm

Jst sicer furam fabio, sam glede na to da mata enako podvozje ti lahko kej povem sam okol tega. Torej, lega je u redu, avto dobr požira neravnine, v ovinkih se ne nagiba preveč, je prijeten za vozt, ma pa eno hibo, in sicer mislm da se temu reče stabilizatorji, znajo popustit. To napako majo (so mel) tud poloti, jst sem jih mogu menat pr 25 kkm.

Uporabniški avatar
super98
Uporabnik

Napisal/-a super98 To mar 01, 2005 3:14 pm

100 konjska je v redu, sam vrtet jo moraš, 75 konjska 16V je pa bljaak
TJUNING PA TO...

s_mande
Stalni uporabnik

Kraj: Koroska

Napisal/-a s_mande So mar 05, 2005 9:58 am

BAN IN SUPER 98 hvala vama za nasvet in mnenje,ostalim pa posteno zamerim(mala sala) :lol: !Avto smo pa kupil.Nimam besed,se mi zdi kar dober nakup avto je pa res spica,sploh pa za mojega oceta.Hvala se enkrat.Lep dan zelim se naprej.Sreco.

s_mande

pele
Novinec

Napisal/-a pele Če mar 10, 2005 12:03 pm

Imam tak avto kot Ban in lahko rečem , da se neprijetno "nagibanje" lahko enostavno reši.Imam gume 195/50/ 14 in lega je super pa še lepo je.

Janez Blond
Novinec

Napisal/-a Janez Blond Če mar 10, 2005 12:09 pm

Glede na to da v naši hiši je v najemu Seat štacuna in da mam neki izkušenj, 1.4 za ibizo ni tok mal vendar je kr potratna mašina...osebno bi vzel TDI-ja dost hitro bo investicija povrnjena pa voze lastnosti so neprimrno boljše.

Notranjost je v osnovi zlo boga tko da bi priporočal mal dokupa boljših sedžev pa volana itd...
Pa sploh ne mislim na športno vožnjo ampak recimo če narediš v eni furi 100 kilometrov ali več te v osnovnih zicih vse boli, vsaj mene.

Glede varnosti in tehnike pa brez pripomb.
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov