Courage™ je napisal/-a: Če je uvožen iz Nemčije more mama itak met papirje, ali pač ?
Bidba je napisal/-a:Malo mi je žal zaradi ankete ker vidim da mi mnenj ne boste posredovali,
Hvala za mnenja
miha
Mantara je napisal/-a:Meni osebno ima nekam malo kilometrov...8 let 64k km...8k na leto...to se mi zdi sumljivo ampak nikoli ne veš mogoče je res...
Courage™ je napisal/-a:Bidba je napisal/-a:Malo mi je žal zaradi ankete ker vidim da mi mnenj ne boste posredovali,
Hvala za mnenja
miha
poglej na forum si dal anketo, in kaj si pričakoval ? Ljudje so glasovali, in pač iz ankete je razvidno da je velika večina za škodo.
Če pa si ti že odločen potem pa brezveze ankete davat na forum. Če ti je avto zraso k srcu pa ti je všeč potem menjaj, moreš pa pričakovat objektivno mnenje vseh nas drugih. Sam vozim audija, pa ti zato nebi svetoval daj kupi si audija. Mnenje velike večine do zdaj imaš, odločitev pa je navsezadnje tvoja.
Courage™ je napisal/-a:Sam imam kolega, čigar babica ima cliota 1 s prevoženimi 25.000 kilometri. Pač vozi se vsako nedeljo k maši v 1 km oddaljen kraj. Tanka ne vem če 5 krat na letopa to ni zajebancija.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov