Zdravo!
Jesti po svojih izkusnjah defenitivno svetujem Octavio. Smo jo mel od leta 99 in jo sele pred kratkim dal od hise

Mela je 275k prevozenih kilometrov, od tega sm jih priblizno 50k naredu jest v zadnjem letu. Mel smo pa TDI- ja (110KM). Lahko ti povem, da je avto res veliko prezivel, pa ni blo velikih problemov. Ok, razn centraln zaklepanje nm je crknu, pa zadnja sipa nm je padla v vrata, ko smo se pelal domov z morja

Ampak to z sipo nej bi bla serijska napaka.Razn tega nobenih problemov, tud motor je delov b.p. Mors se pa zavedat da sama kvaliteta izdelave ni lih na vrhuncu, je pa zelo zadovoljiva, sploh ce pogledas kaj dobis za ta denar. Mogoce edina stvar, ki me je motila je to, da je na zadnji klopi premalo prostora. Prednost pa je, da je zarad tega prtljaznik res ogromen, sploh za avto tega razreda. Majhna graja leti tudi na podvozje, ki se mi je zdelo malenkost premehko, mogoce zato, ker sem bil od prej navajen nemskih avtomobilov. Vendar ce ne mislis dirkat po izvozih iz avtoceste, je cist kul. Razn tega morm rect da je avto res odsluzil maksimalno dobro in nm definitivno ni zal, da smo jo kupil. Mogoce edin mtki ni bla najbl vsec, ker je bla SKODA.
Lp. TheCjen