SELJO je napisal/-a:vglavnem ma ful mejhn gepek notr nismo spravl 19 col monitorja (s skatlo) smo mogl zadne zice podret:)pol ti pa vse jasn:)ce bi rad pravega karavana to ni to:)drgac pa lustna stvarca:)
Master7 je napisal/-a:SELJO je napisal/-a:vglavnem ma ful mejhn gepek notr nismo spravl 19 col monitorja (s skatlo) smo mogl zadne zice podret:)pol ti pa vse jasn:)ce bi rad pravega karavana to ni to:)drgac pa lustna stvarca:)
Dej ne prbiji, če smo mi noter spravl sony tv 70 cm premera ekran, brez, da bi podrl zice, pol pa ne vem kakšen 19 inčni monitor ste vi noter spravlal.
SELJO je napisal/-a:Master7 je napisal/-a:SELJO je napisal/-a:vglavnem ma ful mejhn gepek notr nismo spravl 19 col monitorja (s skatlo) smo mogl zadne zice podret:)pol ti pa vse jasn:)ce bi rad pravega karavana to ni to:)drgac pa lustna stvarca:)
Dej ne prbiji, če smo mi noter spravl sony tv 70 cm premera ekran, brez, da bi podrl zice, pol pa ne vem kakšen 19 inčni monitor ste vi noter spravlal.
ne bi o tem kdo prbija!!!a ti povem ker od LG model 99g!!pap ejt pogledat ni sl onotr pa da se jebes po sirini je slo po dolzini pa ne pišuka bom pa ja vedu ce sm jo jst pa se en frend notr tlacu.......vglavnem gepek ni kj posebnga.....pa rec kar hoces glede 70cm televizije pa ne vem ...zato ker ekran s skatlo je kocka...televizija pa ni sicer ne vem a je bla v skatli al ne:)
der_Alte je napisal/-a:Kakšni nesposobneži.V karavana jim ne rata spravit 19 palčnega monitorja. :P Potem naj se raje ozrejo za limuzinami. Zgleda imajo več prostora. Jaz naprimer brez problemov spravim dva 21 palčna monitorja v prtljažnik + ostala kramarija.
Dejch je napisal/-a:Ne vem zakaj more folk basat oz. je nesposoben? Spravim jz 19 col monitor v mojo 146 brez problema, kako pol nau slo v 156 sw?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov