Pa še to:
-kolko pokur na 100km (tiščanje/umirjena vožnja)približno
-a ma original 15 col feltne
-a se dost kvar (kaj??)
-kolko pride zavarovanje zanj
-a so dragi rezervni deli zanj(nasplošno)
mislm da je to to.
Hvala za odgovore!

G&F TUNING je napisal/-a:Mam u načrtu,da bi kupu GTT-ja,pa me zanima kaj moram gledati pri nakupu!!![]()
Pa še to:
-kolko pokur na 100km (tiščanje/umirjena vožnja)približno
-a ma original 15 col feltne
-a se dost kvar (kaj??)
-kolko pride zavarovanje zanj
-a so dragi rezervni deli zanj(nasplošno)
mislm da je to to.
Hvala za odgovore!
vR5GTT je napisal/-a:Jst jo vozim zdej kr nekej časa že. Mislu sm da bo več problemov pa ta avto sploh ni tolk slab kot eni pravjo! Seveda pravjo tist kar so slišal, ne svojih izkušenj! Res pa je tudi da jest svojega šparam in ga pritisnem ko je recimo prevoženih 30km, takrat je tudi olje že segreto! Kakšne malenkosti je blo treba narest sam to so res malenkosti lepotni popravki v notranjosti zarad rice stylinga prejšnega lastnika, poraba pri mojem je min:8l max(LJ:KR)10l seveda avtocesta powerLP
Turbobitch je napisal/-a:Sej o porabi govort je čisto brezveze. Lahk ti vozš pod 3000 obrati skoz, sam pol pa lahk kupš rajš fiveko pa je. Ker itak se ve da tazga avta tko ne morš furat, ka pol je bolj da ga nimaš. Če maš velik dnara pol si lahk privoščiš vsak dan dolge fure. Jat sm zapravu 120 k sit na mesc sam za benz.
Turbobitch je napisal/-a:Ma boli me falus zate. Jst tko vozm ker pač uživam se furat z tem avtom. Fora tega avta je turbo lukna in jst sm od nje odvisn. Jst druzga avta še dolg ne bom mel ker ga ni nobenga tok hudga ka je turbo petka. Če se ti počas vozš in delaš gužvo na cesti pa mene čist nič ne briga. Če maš ti avto sam za u službo pa verjetn sploh nimaš dnara za benz pol počas voz, jst vem da ne bom.
vR5GTT je napisal/-a:Turbobitch je napisal/-a:Ma boli me falus zate. Jst tko vozm ker pač uživam se furat z tem avtom. Fora tega avta je turbo lukna in jst sm od nje odvisn. Jst druzga avta še dolg ne bom mel ker ga ni nobenga tok hudga ka je turbo petka. Če se ti počas vozš in delaš gužvo na cesti pa mene čist nič ne briga. Če maš ti avto sam za u službo pa verjetn sploh nimaš dnara za benz pol počas voz, jst vem da ne bom.
... 200 je bla samo enkrat! Pa ne zarad tega ker bi mogu s kom dirkat, tebe pomoje na vsakmu vogalu vleče da bi ego pokazal!
vR5GTT je napisal/-a:Turbobitch je napisal/-a:Ma boli me falus zate. Jst tko vozm ker pač uživam se furat z tem avtom. Fora tega avta je turbo lukna in jst sm od nje odvisn. Jst druzga avta še dolg ne bom mel ker ga ni nobenga tok hudga ka je turbo petka. Če se ti počas vozš in delaš gužvo na cesti pa mene čist nič ne briga. Če maš ti avto sam za u službo pa verjetn sploh nimaš dnara za benz pol počas voz, jst vem da ne bom.
... 200 je bla samo enkrat! Pa ne zarad tega ker bi mogu s kom dirkat, tebe pomoje na vsakmu vogalu vleče da bi ego pokazal!
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov