Fullback je napisal/-a:Predlagam vw polo classic! Al pa še bolje: polo karavana...letnik 2000 ali 2001 s klimo...
če boš kupoval sdi mašino s 75 km-za karavana govorim, je največja hitrost.po avtomagazinu povzeto- 164 km/h, avto ima precej majhno porabo, je precej nezahteven, po drugi strani pa precej poskočen...karavan ima pritljažni prostor 390l . Če imaš še kakšno vprašanje pa pm
P.s sam mam polo karavana-itak je pa pol delov istih kot pri cordobi
don CONSIGLIO je napisal/-a:Fullback je napisal/-a:Predlagam vw polo classic! Al pa še bolje: polo karavana...letnik 2000 ali 2001 s klimo...
če boš kupoval sdi mašino s 75 km-za karavana govorim, je največja hitrost.po avtomagazinu povzeto- 164 km/h, avto ima precej majhno porabo, je precej nezahteven, po drugi strani pa precej poskočen...karavan ima pritljažni prostor 390l . Če imaš še kakšno vprašanje pa pm
P.s sam mam polo karavana-itak je pa pol delov istih kot pri cordobi
No jaz mislim, da je skupnih delov še kaj več...
Jst si lastim Seat Cordobo Vario 1.4 s 60 KM in je res malo švoh, ampak avto kot celota je zelo prepričljiv. Od prtljažnega prostora, do prostora zadaj,... V osnovi je edino malo pretirano mehek. Če to moti, ima Eibach odlično rešitev... Moj ima poleg tega še porazne zavore (je l.1998), ki pa so bile pri novejših verzijah poštimane.
Priporočam.
Samo, a ni to malo drago za ta letnik?
LP,
don CONSIGLIO
P.S.:@Fullback: Boš kmalu dobil premierno fotografije mojega poštimanega karavančka po PM. Me bo zanimalo tvoje mnenje. Čez kak teden
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov