Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

ocean
Novinec

nakup avtomobila mg tf

Napisal/-a ocean To mar 29, 2005 9:48 pm

Pozdravljeni! Zanimam se za nakup avtomobila mg tf pa me zanima vase mnenje o avtomobilu. Zanima me tudi ce se avtomobil da kupiti v Sloveniji, saj mg pri nas nima zastopnika. Edini "zastopnik" je v Kopru, pri katerem pa sploh ne vedo da ta avtomobil prodajajo, ceprav imajo prospekte le tega. Hvala za odgovor

s_mande
Stalni uporabnik

Kraj: Koroska

Napisal/-a s_mande To mar 29, 2005 9:52 pm

Je to mogoce ta avto?

Slika

Slika

Slika

Meni osebno zelo vsecen avto,je pa res redek primer pri nas,ne vidis tega vsak dan.

lucky
Stalni uporabnik

Napisal/-a lucky To mar 29, 2005 10:02 pm

Meni je kr všeč.......roverje poznam in glede kvalitete izdelave ne blestijo ne vem koliko.......ampak pri takem vozilu kot je ta mislim dato sploh ni važno, ima pač druge preddsti, katere postavijo v senco vse ostalo......drugače pa se eden prodaja v ljubljani na zaloški (vsaj mislim da je zaloška...tam pri pošti in sinterju) nasproti tuša....

s_mande
Stalni uporabnik

Kraj: Koroska

ocean
Novinec

nakup avtomobila mg gt

Napisal/-a ocean To mar 29, 2005 10:17 pm

ja to je ta avto razn na spodnji sliki je mg gt ki pa je sele koncept. kar se pa zaloske tice bi biu pa tm bl skepticn glede nakupa k sm ze gledu enga hyundaja coupeja pa se je vidl da je biu razbit pa so to vztrajno zanikal.

Uporabniški avatar
Mrcina
Uporabnik

Kraj: Kočevje

Napisal/-a Mrcina Sr mar 30, 2005 6:59 am

Na tvojem mestu bi šel na forum Avto magazina, tam je uporabnik Lotus, ki si lasti MG F. On ti bo najboljše vse povedal...

LP Mrcina
Pod pokrovom pa (že) 86 hrčkov...
dihtunga.press

ocean
Novinec

Napisal/-a ocean Če mar 31, 2005 4:52 pm

Ce slucajno poznate razmere v angleski avt. industriji me zanima kdo ima trenutno v lasti mg-ja.po zadnjih podatkih je bila to neka Azijska firma. Zanima me tudi ce to kaj vpliva na kvaliteto avtomobilov, predvsem izdelave ki se je v zadnjem casu izboljsala.

Uporabniški avatar
gorgo
Novinec

Kraj: Maribor

Napisal/-a gorgo Če mar 31, 2005 5:17 pm

meni je tud full lep ta MG. Pred nekaj meseci sem bil zelo zagret za ta avto..Malo sem se posvetoval z lastniki in s tistimi, ki imajo izkusnje s tem avtom in je BAJE avto prava katastrofa... To ni ne govorim iz lastnih izkusenj tak da se ne jezit name..;)

Ceprav pa je avto ful ful lep!!

ocean
Novinec

Napisal/-a ocean Če mar 31, 2005 6:12 pm

A to pravs za mg tf al za mg f. Sam lepota bi pa lahk odtehtala nakup kaj pravs :D

Uporabniški avatar
Jinxy
Novinec

Napisal/-a Jinxy Če mar 31, 2005 6:48 pm

Vse tiste opazke čez avto letijo v glavnem na MG-F. pri TF so (kokr berem po forumih) večino stvari poštimali.

Tale od Luminary zgleda fuul lep, pa še barva je neki posebnega :-P

Aja, MG-Rover je pa trenutno v fazi podpisovanja pogodbe s SAIC (Shanghai Automotive Industry Corporation). Nekateri pravijo, da gre za prevzem, drugi pa da gre za skupen biznis. Dejstvo je, da se bo del proizvodnje preselil na Kitajsko, MG-Rover pa bo dobil zajeten kupček denarja za nadaljni razvoj. Skratka, stvar ni še niti uradno podpisana, tako da v tem momentu nima s samo proizvodnjo še nobene veze.

Uporabniški avatar
krt206
Uporabnik

Kraj: Kjer sem

Napisal/-a krt206 Če mar 31, 2005 6:52 pm

ocean je napisal/-a:A to pravs za mg tf al za mg f. Sam lepota bi pa lahk odtehtala nakup kaj pravs :D

Ja, pa jest tut mislm, da ne more bit glih tok problemov, kokr eni pravjo, jih je dost več z megani, k se vsak nonstop kvar, pa so še zmeri vsi pristaši.

ocean
Novinec

Napisal/-a ocean Če mar 31, 2005 7:54 pm

Ja, pa jest tut mislm, da ne more bit glih tok problemov, kokr eni pravjo, jih je dost več z megani, k se vsak nonstop kvar, pa so še zmeri vsi pristaši.[/quote]

bi se tut jest strinju s tabo da je tko. Tuki je sam problem k so bli v enem obdobju avtomobili (rover sicer) malo slabse izdelave in pol se pravi da so kot sami problemi z njimi. sam glede na to da je rover 75 zdej najbolj prodajan v svojem razredu-vsaj tko pise v Avto magazinu mislm da so popravl zadevo tko z roverji kot mgji

Uporabniški avatar
gorgo
Novinec

Kraj: Maribor

Napisal/-a gorgo Če mar 31, 2005 7:59 pm

ocean je napisal/-a:A to pravs za mg tf al za mg f. Sam lepota bi pa lahk odtehtala nakup kaj pravs :D

to pravim jaz za MGF.. ja men jres ful lep, tanov model pa se tolko lepsi,.. zdaj ce so ga tak porihtali potem nimas kaj razmislat :lol:

ocean
Novinec

Napisal/-a ocean Če mar 31, 2005 8:08 pm

razmislt je treba sam se to kam ga iskat. k u Sloveniji ga tezko dobis, k kolkr sm vidu se prodaja sam eden, uvoznika pa ni. Tko da bo kr u nemčijo treba

_Jerry_
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a _Jerry_ Ne apr 10, 2005 5:11 pm

ocean je napisal/-a: Tuki je sam problem k so bli v enem obdobju avtomobili (rover sicer) malo slabse izdelave in pol se pravi da so kot sami problemi z njimi.

Ja, v obdobju od 1970 do 2005... :mrgreen:
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov