Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

bobek
Nov uporabnik

AVTO STAR SLOVENJ GRADEC

Napisal/-a bobek Pe apr 01, 2005 1:34 pm

ZANIMA ME CE IMA KDO KAJ IZKUSENJ S TEM PODJETJEM.ALI SO POSTENI ?ALI SE SPLACA PRI NJIH KUPIT AVTO?IMAJO NA AVTO NETU OBJAVLJENO SKODO OCTAVIO 1,6 LETNIK 98 BAJE JE AVTO ODLICNO OHRANJEN

HVALA :D :lol:

Uporabniški avatar
acid
Poznavalec foruma

Kraj: Vuzenica/MariboR

Napisal/-a acid Pe apr 01, 2005 4:00 pm

kot prvo CAPS LOCK OFF kot drugo tega podjetja ne poznam, nikoli še nisem slišal za njega.
*** VOLKSWAGEN GOLF MKV TSI GT 170PS ***

nekdo1
Nov uporabnik

Napisal/-a nekdo1 Po apr 04, 2005 10:27 am

drgac so pa to tile k majo tut avto lampret.

Uporabniški avatar
car_freak
Novinec

Kraj: Domzale

Napisal/-a car_freak Po apr 04, 2005 8:47 pm

nekaj glede Avto lampret. Vcasih so svoj leasing Lampret leasing-propadlo. Imeli so zastopstvo za Seat propadlo, ker niso placevali avtov uvozniku. Zanimivo, ni kaj a?
BMW 4 EVER! - BRUMMMM!

aike
Novinec

Napisal/-a aike Po apr 04, 2005 8:56 pm

:) - ka na j reem izkusnje mam ja !!!
Njihovi avtomobili so uvozeni in kupljeni na sejmih po sloveniji - ponavadi gre to za karamboliranaa vozila ko si bila ocenjena kot ottalka oz. pactk je ce ze avta ne prodas ga pac tja peles in ti ga vedno vzamejo v racun :) Za nekatere je to kr vredo za nekatere ki pac kupijo ta "krafl" je pac tk tk .. lahko naletis na dober avto - najbols je da vzames kakega mehanika zravn in se pol pogajas - ker to se pa fulll da z njimi !!!!!!!!!! Kar se pa ti ce avtomobilov iz uvoza - sm se ekrat pogovarjo z njim da bi mi nekaj uvozli - pa so glede kilometrov rekli - pa ti sam rec cifro kolk b irad mel preveozenih mi to v MB vse uredimo pri nekom - PREMISLI

nekdo1
Nov uporabnik

Napisal/-a nekdo1 Po apr 04, 2005 10:56 pm

To ne vem ker jih ne poznam tok dobr.Sam vem da tale škoda octavia k je tale sprasvou je naša bla.Oz. moj oče jo je vozu.U službo pa nazaj.Kilometri 100% realni.Z avtom ni blo nobenih problemov nikol.Avto 100% uredu.Oni so ga odkupil od nas.Ker smo ga dal na avto.net.In to za 850 000 sit.So se kr naslikal u lj.U 30 min je biu avto prodan.

joe
Nov uporabnik

Napisal/-a joe To apr 05, 2005 12:23 am

aike je napisal/-a::) - ka na j reem izkusnje mam ja !!!
Njihovi avtomobili so uvozeni in kupljeni na sejmih po sloveniji - ponavadi gre to za karamboliranaa vozila ko si bila ocenjena kot ottalka oz. pactk je ce ze avta ne prodas ga pac tja peles in ti ga vedno vzamejo v racun :) Za nekatere je to kr vredo za nekatere ki pac kupijo ta "krafl" je pac tk tk .. lahko naletis na dober avto - najbols je da vzames kakega mehanika zravn in se pol pogajas - ker to se pa fulll da z njimi !!!!!!!!!! Kar se pa ti ce avtomobilov iz uvoza - sm se ekrat pogovarjo z njim da bi mi nekaj uvozli - pa so glede kilometrov rekli - pa ti sam rec cifro kolk b irad mel preveozenih mi to v MB vse uredimo pri nekom - PREMISLI

Večkrat vidim kako pripeljejo avte iz tujine. Pa kilometre tudi zbijajo preverjeno!!!
Konkretno za to škodo pa nevem.

limo
Nov uporabnik

Napisal/-a limo To apr 05, 2005 8:50 am

joe je napisal/-a:
aike je napisal/-a::) - ka na j reem izkusnje mam ja !!!

Večkrat vidim kako pripeljejo avte iz tujine. Pa kilometre tudi zbijajo preverjeno!!!
Konkretno za to škodo pa nevem.

Umirite se malo fantje z takšnimi izjavami,če nimate konkretnih dokazil ali primerov!
-napiši konkretni primer in izkušnjo z njimi ,če si že napisal da zbijajo in da je to preverjeno! :!:

bobek
Nov uporabnik

Napisal/-a bobek To apr 05, 2005 9:33 am

sm se mal pozanimu in zvedel da imata brat in sestra vsak svoje podjetje.ta avto star se ne ukvarja z uvozom in jih uvoženi avti tud ne zanimajo za odkuo oz prodajo.z uvozom se okvarja avto hiša lampret to pa njegova sestra.sm šel šogledat to škodo k njim in vam povem da je res takšna kot mi je g.marko povedal po telefonu in so tudi zelo prijazni in korektni saj so mi dali v roke tester za lak mert in sm ga lohk sam izmeru.takšnih trgovcev je zlo mal in svaka jim čast le tako naprej. :D

nekdo1
Nov uporabnik

Napisal/-a nekdo1 To apr 05, 2005 10:08 am

Sej sm ti reku da je avto uredu.Valda da vem če je biu naš.Če bi se prej spomnu bi ga dubu za 850 000. :D

mirjana
Nov uporabnik

Napisal/-a mirjana To apr 05, 2005 10:38 am

Najprej Vas vse pozdravljam.
Naj se predstavim. Avto Star je moje in moževo podjetje. Res v istem kraju obstaja podjetje A.H.L. oziroma Avtohiša Lampret v lasti moževe sestre, s katero razen sorodstevnih vezi modva nimava nič. Res mi je žal in mi je hudo ko preberem oz. vidim da naju ljudje mečejo v isti koš z njimi. Mi je pa jasno da ljudje avtomatsko sklepajo da sva ista. Pa nisva oz o tem so se prepričali lahko ljudje, ki so pri nama kupili avto. Na žalost smo vsi v istem poslu zato zelo pogosto prihaja do zmešnjav in zamenjav.
Glede najinega poslovanja pa takole. Midva se z uvozom ne ukvarjava in naju niti za odkup ne zanimajo takšni avti. Če o dejanskem stanju števca nisva prepričana o tem obvestiva tudi stranko, večinoma pa imajo avti servisne knjige potrejene na originalnih servisih. Vozila so lastniška tako da vozila lahko preverjava.
Izkušnja kot jo ima bobek s testerjem je praksa zato da stranka dejansko vidi kaj je bilo z vozilom delano če je bilo.
Trudiva se biti fer in o vozilih poveva pošteno. Včasih zaradi tega stranka avta ne kupi ker želi avto ki je nekarmboliran itd.
Nekdo je rekel da so mu pri Avtohiši Lampret zbili kilometre. Če še ne veste in imate dokaze to je kaznivo dejanje, sploh če o tem trgovec ve in stranko ne obvesti. Če lahko dokažete imate podlago za tožbo.
Sem pa vesela, da se je oglasil tudi prejšnji lastnik oz. sin Škode. Glede cene in cen vozila pa takole. Mi od tega živimo, tako kot Vi prejemate plače, tako jih zaslužimo mi. Mislim da je normalno da bomo na vozilu zaslužili, saj to je naš kruh. Včasih je več včasih manj, se zgodi da tudi ni nič. Pa čeprav se še vedno zgodi, da potem ko človek vidi da si na njegovem avtu zaslužil zažene vik in krik. Ampak to je naš kruh. Tako kot peki zaslužijo ko ga prodajo.
S tem sporočilom nisem želela užaliti koga, samo želim razjasniti stvari. Da naju tudi v prihodnje ne bi več metali v isti koš.

Lep dan Vam želim

mirjana

Uporabniški avatar
Mrcina
Uporabnik

Kraj: Kočevje

Napisal/-a Mrcina To apr 05, 2005 11:48 am

:clapclap :clapclap :clapclap :clapclap

Tako je prav, da se včasih še druga stran oglasi!!!

LP Mrcina
Pod pokrovom pa (že) 86 hrčkov...
dihtunga.press

joe
Nov uporabnik

Napisal/-a joe To apr 05, 2005 6:40 pm

Se opravičujem podjetju Avto Staru za moje blatenje po forumu. Zavedel me je post, kejr piše da je to Avto Lampret!

Še enkrat oprostite!

nekdo1
Nov uporabnik

Napisal/-a nekdo1 Sr apr 06, 2005 9:07 am

Ga. Mirjana.Ko sem rekel za kolk je biu avto prodan nism cist nc slabega mislu.Ker to je itak logičnoda vi pač od tega zivite.In tuki ni nc slabga.Nism nobenga vika in krika zagnou.Avto je biu prodan za tolk denarja ker se je pac očetu izšla računica za nov avto in ga je hotu cimprej prodat.Pa brez zamere.Nism hotu kej užalt.Sam povedu sm pač da je avto uredu.In da ni blo nikol problemov z njim.

Lp

pravica
Nov uporabnik

Napisal/-a pravica Sr apr 06, 2005 3:47 pm

AVTO STAR sicer ne poznam imam pa slabo izkušnjo z AHL LAMPRET avto hiša lažnivcev in nakladačev.Sem iskal en rabljen avto BMW 530 in so mi po telefonu rekli ,da ni problema in da ga imajo na zalogi in jaz pridem naslednji dan k njim avta pa nikjer,nato izvem ,da je vozilo še kao v nemčiji in da mi ga lahko pripeljejo če dam 20% are-
Halo pa to je živa zajebancija avto si lahko grem tudi sam poiskati v nemčijo sem rekel in odšel. Ta lastnica tega podjetja ali pa hčerka od lastnika se pa zdi in nosi ,ko da je najlepša in najbolj slavna ženska v sloveniji .

joe
Nov uporabnik

Napisal/-a joe Če apr 07, 2005 1:09 am

pravica je napisal/-a:AVTO STAR sicer ne poznam imam pa slabo izkušnjo z AHL LAMPRET avto hiša lažnivcev in nakladačev.Sem iskal en rabljen avto BMW 530 in so mi po telefonu rekli ,da ni problema in da ga imajo na zalogi in jaz pridem naslednji dan k njim avta pa nikjer,nato izvem ,da je vozilo še kao v nemčiji in da mi ga lahko pripeljejo če dam 20% are-
Halo pa to je živa zajebancija avto si lahko grem tudi sam poiskati v nemčijo sem rekel in odšel. Ta lastnica tega podjetja ali pa hčerka od lastnika se pa zdi in nosi ,ko da je najlepša in najbolj slavna ženska v sloveniji .

Se podpišem!!!
Moja "doživetja" so se nanašala na to podjetje. Pa še marsikaj bi lahko napisal(i)....

limo
Nov uporabnik

Napisal/-a limo Pe apr 08, 2005 1:16 pm

Joe: zakaj pa ne napišeš še ti tvoja doživetja z tem podjetjem,
če si jih sploh kdaj imel ? morda si jim pa samo favš in nevoščljiv,ker so uspešni trgovci in zgleda ,da tudi veliko prodajo!

joe
Nov uporabnik

Napisal/-a joe So apr 09, 2005 12:37 pm

Od sorodnice so kupili avto, avto je bil pred tem razbit, bol slabo vzdrževan in zato je bila cena pač temu primerna. Ta gospa nima moža in otrok zato se je prej malo pozanimala o cenah svojega avtomobila pri drugih trgovcih in tudi pri meni (avto sem si ogledal, malo pobrskal po oglasniku in ji pač povedal ceno za katero mislim da bi jo lahko iztržila) . In gospa je avto prodala tej avtohiši, kupila drug avto itd... Pa se slučajno enkrat ustavim tam in vidim da njen avto tam še vedno stoji pa si ga malo ogledam, avto očiščen super, kilometri zbiti za 70.000km, pa pokličem prodajalca pa si skupaj malo oglejujeva avto pa mu pravim da je bilo to pa to pa to... razbito pa mi kljub temu da je blo to očitno (jaz sem itak vedel zakaj se gre) zatrjeval da avto nikoli ni bil razbit, pa omenim kilometre, pa tudi kilometri so realni, vse to pa še za večjo ceno.
Ko je prijatelj kupoval avto se oglasiva pri njem, pač kupujeva vectro, pa pravi da jo bo ravnokar dobil iz tujine, odlično ohranjena, nikoli razbita, pač nakladanje (pomoje on avta do tistega trenutka še sigurno ni videl), pa vprašama po kilometrih pa se je nekako zataknilo, po nekaj minutnem pogovoru okoli kilometrov po nekaj klicih prodajalca ugotovima da so kilometri po želji.
Imam kolega, ki si je pripeljal avto iz nemčije in je tudi preko njih urejeval kilometre......
Se mi ne ljubi več pisat.
Doma sem v bližini te avtohiše, marsikaj se tam dogaja, ne moti me če nabijajo cene, sam kilometri po želji je pa malo preveč.
Na koroškem sta dve avtohiši v katerih se avta ne kupuje, kdor le malo pozna razmere ve o čem govorim.

joe
Nov uporabnik

Napisal/-a joe So apr 09, 2005 12:42 pm

limo je napisal/-a:Joe: zakaj pa ne napišeš še ti tvoja doživetja z tem podjetjem,
če si jih sploh kdaj imel ? morda si jim pa samo favš in nevoščljiv,ker so uspešni trgovci in zgleda ,da tudi veliko prodajo!

Nisem nevoščljiv, prodajo res kar nekaj, trgovci so res uspešni to jim je treba priznati. Kar se etike tiče pa sam presodi...
Mogoče pa kdaj naletiš na kakšen tak avto, boš potem povedal svoje občutke...

Uporabniški avatar
kor.
Nov uporabnik

Kraj: kor

Napisal/-a kor. So apr 09, 2005 1:19 pm

jaz sem pri njih kupil dva avtomobila fiesto in sedaj še polota sem zelo zadovoljen z njihovem podjetju A.H.L .kaj so pa oni prej imeli me pa ne moti ljudje pač nakladajo
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov