http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?ID=311636
Ne vem a ta avto praktično že od prvega dneva stoji na mestu al se je nekdo s šraufncigrom igral? -Kako bi to definitivno lahko preveril razen s standardnim ogledom mehanskih sklopov?
klemen je napisal/-a:Mislim, da že kar nekaj časa stoji tam. Kar ni nič čudnega glede na ceno.
INFINITI je napisal/-a:klemen je napisal/-a:Mislim, da že kar nekaj časa stoji tam. Kar ni nič čudnega glede na ceno.
Koliko naj bi bil pa vreden po tvoji oceni?
Za prierjavo si lahko pogledaš cene v nemčiji - meni se zdi cena sploh če kilometri držijo zelooo ugodna, sploh če je polno opremljen:
http://www.autoscout24.de/home/index/li ... he+starten
klemen je napisal/-a:Infiniti : poročaj, koliko bodo pripravljeni spustiti ceno.
Nedolgo nazaj so se ti novi avti prodajali za malo več, kot je cena tega 3 leta starega v oglasu, če se prav spomnim.
Miholl je napisal/-a:Simpl recept: poglej dot na gumah - ki se mora ujemat z letnico avtomobila in poglej profil gum - ki ga more biti pri teh km še 6-7mm najmn...po tem loh sklepaš da so na avtu še prve gume, ostalo pa lahko razbereš z obrabljenosti gum
[SlasH] je napisal/-a:baje, da te 2.7 V6 mašine niso preveč ekonomične..vseeno pa kljub visoki porabi ni duha ne sluha o kakšnih športnih zmogljivostih..
INFINITI je napisal/-a:Miholl je napisal/-a:Simpl recept: poglej dot na gumah - ki se mora ujemat z letnico avtomobila in poglej profil gum - ki ga more biti pri teh km še 6-7mm najmn...po tem loh sklepaš da so na avtu še prve gume, ostalo pa lahko razbereš z obrabljenosti gum
Good idea - poleg tega imam navodila od Hyundai kako se iz serijske števiilke na motorju razbere kompletno poreklo avtomobila - od mesta, meseca in dneva izdelave, modela, do trga prodaje
INFINITI je napisal/-a:klemen je napisal/-a:Infiniti : poročaj, koliko bodo pripravljeni spustiti ceno.
Nedolgo nazaj so se ti novi avti prodajali za malo več, kot je cena tega 3 leta starega v oglasu, če se prav spomnim.
Bom sporočil. Drugače mislim da si spregledal cenik novih - že od tega modela naprej so cene šle precej gor. Jaz sem za svojega RD (celica look) 2000 letnik s polno opremo; usnje povsod, klima, cd changer in avtoradio, litke + športne gume, dal 3.3 mio za novega, za ta denar dobiš sedaj 1.6 popolnoma golega in jadnega z ratkapami
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov