Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

Rewel
Nov uporabnik

Hyundai?

Napisal/-a Rewel Sr apr 13, 2005 2:44 pm

Kupujemo novega enoprostorca. Hyundai Trajet ima zelo privlačno ceno, saj stane kot npr. Senic, je pa velik kot Espace.

Kot povprečnemu vozniku mi izgleda brez pasti. Čudno pa je, da se jih precej malo proda in da rabljenih praktično ni na trgu.

A je morda kaj narobe s tem avtom ali so pač Korejci toliko cenejši? Kakšne so vaše izkušnje z znamko Hyundai na splošno in morda kakšno mnenje iz prve roke glede Trajeta?

Res hvala!

maniaxxx

Napisal/-a maniaxxx So apr 23, 2005 8:37 pm

glede trajeta ti nimam kaj povedat ampak s samim hyundaiem neboš imel težav.. itak ma avto tri leta garancije če kupuješ novega pa hyundaii so znani po vzdržljivosti...dober nakup

Uporabniški avatar
INFINITI
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a INFINITI So apr 23, 2005 8:40 pm

Jaz se bom raje vzdržal glede komentarjev ker bom spet popizdu zaradi mojih izkušenj :?
ampak zavedaj se nekaj kar sem sam spoznal: kot voznik hyundai avtomobila boš izpadel "čuden" če boš zahteval da ga vzdržujejo v izvrstni "kondiciji" za kar jih plačuješ na servisu. Najbolj me razpizdi to da kurci(proizvajalec) ne prizna napake na starejših vozilih pred temi čisto zadnjimi letniki in še vedno veselo vgrajujejo zanič vitalne rezervne dele - zato o vpoklicih ne duha ne slha pri tej znamki; lepo pomečejo nove model ven, vas pa dragi kupci, ki vam je iztekel garancijski rok; ko vas J:E:B:E ! Zadnje leto so močno skočili po kvaliteti, vendar 2001 in dol letniki imajo grenak priokus, kar pa oni ne priznajo, kljub zelo dobro dokumentiranim vedno istim problemom, ki jih imamo nekateri lastniki. Tako da, jaz sem raje zamenjal par zadev z boljšimi izdelki, ki niso original in mam sedaj mir
Zadnjič spremenil INFINITI, dne So apr 23, 2005 8:48 pm, skupaj popravljeno 1 krat.
2000 Hyundai Coupe 2.0 → 2003 Hyundai Coupe 2.0 → 1999 BMW 740i → 2009 BMW 530d M
→ 2010 Škoda Superb TDI → 2008 Renault Laguna Coupe GT 2.0T → 2016 KIA Sportage CRDi → 2021 KIA Xceed 1.5 T-gdi

Uporabniški avatar
kochar
Novinec

Napisal/-a kochar So apr 23, 2005 8:47 pm

INFINITI je napisal/-a:Jaz se bom raje vzdržal glede komentarjev ker bom spet popizdu zaradi mojih izkušenj :?
ampak zavedaj se nekaj kar sem sam spoznal: kot voznik hyundai avtomobila boš izpadel "čuden" če boš zahteval da ga vzdržujejo v izvrstni "kondiciji" za kar jih plačuješ na servisu

Tako slabe izkušnje imaš? :shock: Jaz sem bil vedno zadovoljen s servisi (peljem ga k Avto Merkurju) ;)

Teh avtov se malo proda ker so pač Korejci ;) Če pa je vzdržljiv kot ostali Hyundaii pa ne bi smelo biti problemov.
I'll be back.

Uporabniški avatar
INFINITI
Mojster foruma

Napisal/-a INFINITI So apr 23, 2005 8:57 pm

kochar je napisal/-a:
INFINITI je napisal/-a:Jaz se bom raje vzdržal glede komentarjev ker bom spet popizdu zaradi mojih izkušenj :?
ampak zavedaj se nekaj kar sem sam spoznal: kot voznik hyundai avtomobila boš izpadel "čuden" če boš zahteval da ga vzdržujejo v izvrstni "kondiciji" za kar jih plačuješ na servisu

Tako slabe izkušnje imaš? :shock: Jaz sem bil vedno zadovoljen s servisi (peljem ga k Avto Merkurju) ;)

Teh avtov se malo proda ker so pač Korejci ;) Če pa je vzdržljiv kot ostali Hyundaii pa ne bi smelo biti problemov.

Ej al te razpizdi ko greš večkrat zapored nazaj na servis; a ne znajo stestirat zadevo preden jo dajo stranki nazaj? Mislim kako glup moraš biti da ne znaš klukati po Check listi opravil, ki jo priskrbi proizvajalec. Pa BTW - obredel sem 5 servisov in lahko za vsakega povem kako in kaj; moraš naleteti na "tapravo" osebo in je avto narejen lepo, če ne... Evo nazadnje sem menjal meglenko, in kaj, boli unga Perota, ki jekomal avtomehaničarsko končal (več itak ni bil sposoben) in lepo leno našraufa novo; par tednov kasneje opazim da je polna vlage in krom veselo najeda rja; seveda bo popravilo oz. zamenjava brezplačna, ker ima del 1 leto garancije, ampak jaz bom moral zopet jahati do servisa, pa si spet rihtat prevoz in se zajebavat. A ni lažje narest od prve kot je treba? -Sam tko pač je jebat ga po teh servisih, da ne bo kdo mislu da sm na BMW doživel kaj boljšega. Pač moje izkušnje so tako/tako, včasih zelo dobre, včasih pa razočaranje - nekaj sem pa le ugotovil; manj poznaš zadeve, manj se sekiraš - samo v tem primeru zopet takratko potegneš ;) k*** z japanci sem bil vedno najbolj zadovoljen, zato bo naslednji zopet japonc (pa tut narejen tam, pa ne v neki evropski tovarni, kjer delajo evopejci)
2000 Hyundai Coupe 2.0 → 2003 Hyundai Coupe 2.0 → 1999 BMW 740i → 2009 BMW 530d M
→ 2010 Škoda Superb TDI → 2008 Renault Laguna Coupe GT 2.0T → 2016 KIA Sportage CRDi → 2021 KIA Xceed 1.5 T-gdi
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov